Sevgililer Gününe Özel Sayfa, 14 Subat 2013 Sevgililer Günü

K
  • Kullanıcı Külkedisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lacoste-2010412-kol-saati.jpeg

Sevgilim zarif, narin ve saati şık elbiselerinin tamamlayıcısı bir aksesuar olarak kullanmaktan hoşlanır diyorsanız, her dönem tercih edilen Swatch skin kol saati modellerinden size Swatch YNS112 önerebilirim. Grinin asaleti, zarafeti ve ışıltısı sevgilinizin üstünde olsun!

jcp8b.jpg

Sevgililer Gününde Ne Yapmalıyım? Ne Yapabilirim? İşte Romantik Öneriler

Gül Yaprakları

Gül yapraklarını her yerde kullanmanız mümkün. Evin içinde yatağınıza gül yapraklarından bir yol yapabilirsiniz. Gül yapraklarını yatağınıza serpebilirsiniz. Yatakta gül yaprakları inanılmaz bir romantizm yaşatır. Bulunduğunuz ortam müsaitse ve birine yaptırma imkanınız varsa, muhabbetinizin en romantik anında üstten masanıza ya da hemen yanınıza gül yaprakları serptirebilirsiniz. Evlenme teklif edecekseniz hayır demesi imkansız :)

Fotoğraf Sürprizi

Birlikte çekilmiş en sevdiğiniz fotoğrafları bir fotoğrafçıya giderek çerçevelettirin. Fotomontaj yoluyla ikinizin fotoğrafına çok güzel bir hava katabilirler. Mesela kalp içinde ikinizin fotoğrafı. En sevdiğiniz fotoğraflardan küçük bir albümde hazırlamanız hoş olabilir.

Aşkınızı Çizin

Eğer resim yapabiliyorsanız ya da çiziminiz kuvvetliyse, aşkınızı kağıda yansıtmaya ne dersiniz? Onun fotoğrafını en zarif çizgilerle kağıda dökün.

Mum Işığında Yemek
Belki biraz klasik, ama hala en romantik alternatiflerden biri mum ışığında bir akşam yemeği. İster bir restoranda, isterseniz en sevdiği yemeklerden oluşan bir mönü eşliğinde evde; hafif bir müzik eşliğinde bu gecenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Romantik Mum Yolu
Mumların romantik gücü tartışılmaz! Evinizin giriş kapısından başlayarak yatak odanıza kadar yere küçük, renkli mumlar yerleştirerek bir ‘mum yolu’ yaratın. Eşiniz yatağınızın kenarındaki son muma ulaştığında kendisini orada bekliyor olun. Bunu gül yapraklarıyla daha romantik hale getirmeniz mümkün.

Küçük Tatlı Hediye

İstediğiniz boyda bir ayakkabı kutusu edinin ve üzerini resim, yazı, fotoğraf, çiçek, vs. ile süsleyin. İçine de en sevdiği şekerlerden veya çikolatalardan doldurun. Bir de ‘sen bunlardan çok daha tatlısın’ yazılı bir kart eklemeyi unutmayın.

Biraz Macera

Çılgın bir kişiliğe sahipseniz, onun işyerinde dış cephe camları silen asansöre binin. Çalıştığı kata geldiğinizde camı tıklatıp 'seni seviyorum' yazan notu gösterin. Türkiye’de bunu pek yapamazsınızda, karşı binaya gidip camına taş atıp önce onu telaşlandırıp, sonra seni seviyorum pankartını da gösterebilirsiniz. Ama bunun sonucu ne olur çok emin değilim :) bizimkiler çakıl taşı yeine bildiğimiz taşlardan atıp camı kırabilirler :)

Aşkınızı Anons Edin

O gün birlikte bir mağazaya alışverişe gidin, sonra birden ortadan yok olun ve onu ne kadar çok sevdiğinizi mağazada mikrofonlar aracılığıyla anons edin. Elbette tüm bunları mağaza yetkilileriyle önceden organize etmeyi unutmayın.

Özel Bir Gece

Uzun zamandır onunla yalnız kalamadığınızı mı düşünüyorsunuz? O zaman maddi durumunuza göre şık bir otelde bir oda ayırtın ve bu özel günün başbaşa tadını çıkarın.

Nostalji Yaşatın

Onu eski zamanlara geri götürmek ve gülümsetmek istiyorsanız, kenarda köşede unutulmuş mutlu bir çocukluk fotoğrafını büyüttürüp çerçeveletin.

Bir Tekne Kiralayın

Eğer sevgiliniz denizi seviyorsa, onun için küçük bir tekne kiralayabilirsiniz. Ay ışığında yapacağınız romantik bir gezi hoş bir sürpriz olabilir.

Ona Özel Şiir

Eğer gerçekten romantizm rüzgarları estirmek istiyorsanız, sevdiğiniz için bir şiir yazmayı deneyebilirsiniz. Kırmızı bir kağıda dökeceğiniz satırlardan oluşan şiiri küçük bir kalp kutuda hediye edebilirsiniz. Çok harika bir şiir olması o kadar da önemli değil, önemli olan içinizdeki duyguları ona yansıtmanız.

Evde Piknik

Bahar aylarında yemyeşil kırlarda piknik yapmak çok güzel olabilir. Ama bu mevsimde de imkansız değil. Salonunuzda kocaman bir alan açın ve yere bir piknik sofrası kurun. Kokulu mumlar, loş bir ışık ve romantik bir müzik ortamı daha da farklılaştıracaktır.

Kendi Puzzlenızı Yapın

Büyük bir kartondan kalp şekli yapın ve üzerine bir aşk sözcüğü yazın. Sonra bu kartonu dilediğiniz kadar küçük parçalara bölüp şık bir kutunun içinde ona armağan edin. Ardından bu parçaları birleştirerek puzzle yapmasını isteyin.

Aşkınızı Kaydedin

Bir kaset veya CD’ye onu ne kadar sevdiğinizi ve sizin için ne kadar önemli olduğunu anlatan bir konuşma kaydedip ona hediye edin. Bunu resimlerinizle birlikte bir video şeklinde yapmanız daha da güzel olacaktır. Tabi videoya güzel bir fon müziği eklemeyi unutmayın.

Arabasını Süsleyin

Arabasına çiçekler, çikolatalar ve aşk sözcüklerinin bulunduğu minik notlar yerleştirin. Sonra da bir bahane uydurup onu arabaya gönderin.

Aşk Balonu

Ona aldığınız hediyenin ucuna üzerinde 'seni seviyorum' yazan kocaman bir balon bağlayıp yatak odasında yatağın üzerine koyabilirsiniz.

Ona Özel Aşk Şarkısı

Müzikle aranız iyiyse, ona aşkınızı anlatan bir şarkı yapmaya ne dersiniz? Tabii şarkıyı da kendiniz söylemek şartıyla.

Radyodan Aşk İlanı

Sürekli dinlediği bir radyo programı varsa, ona bu program aracılığıyla da aşkınızı ilan edebilir ve şarkınızı gönderebilirsiniz. Elbette bunun organizasyonunu önceden planlamalısınız. Bunu başka ortamlarda da organize etmek gayet mümkün.

Sade ve Romantik

İster çalıştığı işyerine, isterseniz eve; ona 'Seni seviyorum' notuyla göndereceğiniz tek bir kırmızı gül kalbini ısıtacaktır. Yalnız size gül için bir önerim olacak. Gülün yanına bir şiir iliştirebilirsiniz ve gül kutusuna gül yapraklarıda koymanız çok daha romantik bir ortam oluşturacaktır. Hiçbir kız gül yapraklarına dayanamaz.

Ona Özel Havai Fişek Gösterisi

Maddi durumunuz elveriyorsa, onun için bir havai fişek gösterisi düzenleyebilirsiniz.

Sevginizi Örün

En sevdiği renklerden oluşan bir atkı veya bere örüp, soğuk kış aylarında içinin ısınmasını sağlayabilirsiniz.

Gazeteye İlan Verin

Her Sevgililer Günü'nde gazetelerde aşk ilanları yayınlanıyor. Siz de gazeteye bir ilan vererek, ona olan aşkınızı herkese duyurabilirsiniz.

Aşk Pastası

Sevgililer Günü'ne özel bir pasta yapabilirsiniz. Kırmızı gıda boyası kullanarak kalp şeklinde bir pasta yapın ve üzerine krem şantı ile 'seni seviyorum' yazın.

Yatakta Kahvaltı

Belki diğer günlerde de bunu yapıyorsunuz, ama çiçekler, aşk sözlerinin bulunduğu minik kartlar ve küçük bir hediye eşliğinde bu özel günde yapılacak kahvaltı da özel olacaktır.

Şarkılarınızı Kaydedin

Sizin için özel olan bütün şarkıları bir kasete veya CD'ye kaydedin. Kapağını da birlikte çekilmiş bir fotoğrafınızla süsletin.

Ofiste Sürpriz

İş yerindeki çekmecesine, odasının duvarlarına, sandalyesine, dolaplarının üzerine yani kısaca onun ulaşıp görebileceği her yere tatlı sevgi mesajları yerleştirebilirsiniz.

Küçük Bir Tatil

Eve dev bir dünya haritası alın ve en sevdiği ülkeleri kalplerle işaretleyin. Bir kalbin içine de 'çekmeceye bak' ya da benzeri bir not yazın. Çekmeceye de o ülkeye gitmek için iki tane uçak bileti koyun.

Posterini Asın

İkinize ait en sevdiğiniz resmi poster olacak kadar büyüttürün ve bu posteri gideceğiniz mekana asın.

Minik Bir Dost

Eğer uzun zamandır kedi, köpek, kuş veya balık sahibi olmak istiyorsa, neden Sevgililer Günü'nde olmasın?

Yollarına Gül ya da Gül Yaprakları Serpin

Eğer bir restoranda yer ayırttıysanız, kapının girişinden masanıza kadar olan yola önceden gül döktürün ve gül yaprakları arasında ona masaya kadar eşlik edin.

Size Özel Takı

İster başharflerinizden oluşan bir kolye ucu, isterseniz isimlerinizin yazılı olduğu bir yüzük ya da herhangi başka bir takı. Önemli olan sadece size özel olması.

Sevgiliye Çiçek

Sevgilinize sevgililer gününde özel bir hediye bir hediye veya güzel bir süpriz hazırlayamadıysanız bile çiçek her zaman bir numaralı kurtarıcınız olacaktır. Çünkü her kız çiçek almaktan hoşlanır. Zaten önemli olan sevgilinize sevgililer gününü unutmadığınızı göstermenizdir. İster yoldan geçerken bir çiçekciden elinize alın ister internetten online çiçek sipariş edin ama mutlaka sevgilinize bir çiçek verin.

Son zamanlarda bir çok online çiçek sipariş sitesi açılmış durumda googledan bunları arayıp bulabilir size en güvenilir gelenden siparişinizi verebilirsiniz. Özellikle sevgilinizden uzaktaysanız bu gün sizden gelecek bir çiçek onları çok mutlu edecektir.

Hediye Saat ve Özellikleri

Hediye alma zamanı geldiğinde ne alsam diye düşünüp dururken aklımıza gelen alternatifler arasında saat vazgeçilmez bir hediyedir. Alacağınız saat hediye edeceğiniz eşin ihtiyaçlarını karşılamalıdır. Eğer alacağınız kişinin sporla pek alakası yoksa kronometre gibi dijital ihtiyaçlara sahip olmayacağı için analog bir saat almanız tavsiye edilir. Eşinizin ihtiyaçtan dolayı saat ışığına sahip olması gerekebilir.Bunun için ışıklı analog saatler mevcut ve bu ihtiyaç için gayet uygunlar.

Eğer ki alacağınız kişi ince saat birimleriyle veya spor ile uğraşıyorsa dijital bir saate ihtiyaç duyacaktır. Öncelikle bu tip bir kişiye alınabilecek hediye kendisi gibi sporu yansıtmalıdır ve kaba durmamalıdır.

BAYAN İÇİN SAAT

Bir bayan için alacağınız saat ince kordonlu olmalıdır. Aksi takdirde kaba durabilir. Dijital olması pek işine yaramayacağı için analog olması tavsiye edilir. Eğer sporla uğraşıyorsa kalın kordonlu analog yada aynı özellikte dijital saat alınabilir.

jcpbv.jpg

Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanına. Öpsem doyasıya, koklasam seni, en büyük hediye odur bana.

Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın değil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana bağlandım sana taptım.

Sen güneşin doğduğu, karanlığın bittiği yerdesin sen hep kalbimde yatan tek sevgilimsin. Sevgililer günün kutlu olsun!

Doğan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak. Sevgililer günün kutlu olsun!

Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir. Şimdi uzaklarda senin bir yudum sevgine hasretim sevgilim. Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyorum.

Maviler giyer bulut olurum, yeşiller giyer bahar olurum, bakarsın bir gün beyazlar giyer senin olurum. Sevgililer günün kutlu olsun.

Onun sevdiği filmi izleyin

Sevgiliniz, sevgililer gününde film izletin. Onun sevdiği filmleri alın veyahutta sinema salonunda onunda sevdiği filme girin.

Erkekler için, romantik, duygulu aşk ile olan filmlere gidin. Sevgilinizin gönlünü alın ve onun aklındaki erkekler böyle filmleri sevmezler imajını silin.

Bayan iseniz, onun sevdiği tarzda komik, bilim-kurgu veya tamamen şiddet içeren filmlere götürün. Onun aklındaki kızlar kanı sevmez usta imajını silin ve mutlaka bunun size pozitif bir dönüşü olacaktır.

Tabii ki miğdenizi kaldıracak türden filmlere gitmeyin. Yani izleyebileceğiniz minimuum filmlere girin :)

Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakin olmak isterdim üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakin olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için. Sevgililer günün kutlu olsun biriciğim.

Bir kus olup gitsem, assam su enginleri, varsam senin yanına. Öpsem doyasıya, koklasam seni, en büyük hediye odur bana.

Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgârlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla küçük melekler gönderdim seni öpmeye! Sevgililer günün kutlu olsun!

Maviler giyer bulut olurum, yeşiller giyer bahar olurum, bakarsın bir gün beyazlar giyer senin olurum. Sevgililer günün kutlu olsun.

Sevgililer öpüşürken neden gözlerini kapatır bilir misin? Çünkü gözleriyle değil de kalpleriyle görmek isterler. Yanı hissetmek isterler. Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim çünkü seni çok seviyorum. Sevgililer günümüz kutlu olsun!

Sevgililer günü özel güllü nevresim takımı örneği

jcpfm.jpg

Kalabalıktır sokaklar, her zamankinden daha kalabalık. Şenlik varmışçasına bir enerji vardır kentin her bir köşesinde, ne oluyorsa?! Maç ve miting günlerinin bayrak satıcıları, ellerinde demet demet kırmızı güllerle çıkarlar karşına bu defa. Çıkarlar ya; görünmezsindir onlar için yine de. Malum o gün 14 Şubat Sevgililer Günü, çift olmayanlar hedef kitlenin dışına atılmıştır çoktan. Belki de ömrü boyunca hiç sevgilisi olmadığını düşünürsün seni yok sayan o çiçek satıcısının (bir parça da hınçla); düşünürsün ki o ve sen aslında aynı evrenin insanlarısınız, o gün için de olsa.

Heyhat, o bir günlüğüne de olsa saf değiştirip düşman hattına geçmiştir çoktan; sizi yalnızlığınızla başbaşa bırakarak.

Sokaklar çiftlerle doludur o gün; her bir metrekareye en az bir çift eli kolu çiçek ve hediye dolu sevgili düşer. Buraya dikkat: Eğer o sevgililere kızgınlıkla değil de ferah bir gıpta ile bakıyorsan, acılarından arınmış halde
yeni bir aşka yelken açmaya hazırsın demektir.
"Asıl Sevgililer Günü hediyen ise ceketinin iç cebindedir, kalbinin tam üstünde bekler sahibine kavuşmayı. "
Sokaklar tıpkı senin gibi görünen erkeklerle doludur o gün. Sevdiceğini mutlu edebilmek adına elinde çiçek demetiyle ortalıkta dolaşmayı göze almış aşıklarla sarılmıştır dört bir yanın, onlara baktıkça sanki alışveriş poşeti taşırmış, sanki içinde bulunduğu durumu hiç umursamazmış havası yaratmak adına aşağıya sallandırdığın demeti birazcık daha kaldırırsın yukarıya doğru (Çok fazla değil ama, hala bu durumun erkekliğine halel getirip getirmediğinden emin değilsin ne de olsa).

sgunu3.jpg

Sinemanın önünde elinde çiçeklerinle beklerken senin gibi çiçek acemilerini süzersin tek tek, oluşturduğunuz sessiz ordunun gücüne sığınarak sevdiceğinin yolunu gözlersin sabırla. Üstünü başını düzeltirsin bir yandan; o gün hiç hoşlanmadığın halde sırf o seviyor diye gömlek giymişsindir belki de. Ayakkabıların da temizlenmiştir üstelik; yeni yıkanıp ütülenmiş pantolonunun altından parıltısı gözünü alır her başını eğdiğinde. Çiçeği verdiğin zaman yüzünde oluşacak gülümsemeyi hayal edersin; sonra onun için yer ayırttığın o restoranı beğenip beğenmeyeceğini... Küçük bir kaygı bulutu geçer o an içinden ama savuşturursun hemen: Birlikte olduktan sonra onla her yeri saraya çevirebileceğini bilmenin cesaretiyle... Asıl hediyen ise ceketinin iç cebindedir, kalbinin tam üstünde bekler sahibine kavuşmayı.

O gün her şey onun içindir, onun bir güzel gülüşü için aslında...

divider.jpg
" Saçların nasıl görünecek peki, ya makyajın?"
Sokaklar tıpkı senin gibi görünen kadınlarla doludur o gün. Günler öncesinden alışverişler yapılmış, o gün giyilecek olan tüm kıyafetler, hatta belki takılacak yüzüğe kadar tüm aksesuarlar ince ince düşünülüp kararlaştırılmıştır. Sevdiğin için güzel olmaya çalışmak zaten gündelik kaygındır ya, bugün ayrı bir önemlidir senin için; bir prensesin pırıltılı asaletine kavuşmak gerekir onun yanına gitmek için.

Saçların nasıl görünecek peki, ya makyajın? Hepsi denenmiş kararlaştırılmıştır. Onun için özene bezene seçtiğin, hatta belki de kendi ellerinle hazırladığın hediyen de bir güzel paketlenmiştir çoktan. Sırf o hediyeyi taşıyabilmek adına dolabındaki en büyük çantanı kullanmaya karar verirsin o gün. Malum, yolda izde göstere göstere taşıyarak, başka gözlere görünür kılarak hediyenin büyüsünün bozulmasını istemezsin.

yildonumu1.jpg

Uçarak çıkarsın evden, buluşacağınız yere doğru. Seni her zamankinden farklı bir güzelliğin içinde görünce nasıl şaşıracağını düşünür gülümsersin kendi kendine. Sırf o seviyor diye ince topuklu ayakkabılarını giydiğini fark edecek mi acaba? Buluşma yerine yaklaştıkça içinde minik bir kaygı baş vermeye başlar; ya hazırladığın hediyeni beğenmezse?! Sonra o hediyeyi almak için günlerce topladığın tüm verileri yeniden gözden geçirir ve bir kez daha doğru seçim yaptığına karar verip kendini rahatlatırsın... Ama, her ihtimale karşı şuradaki pastaneden o çok sevdiği keklerden de alsan mı acaba?

Sonuçta o gün her şey onun içindir, onun bir güzel gülüşü için aslında.
divider.jpg

Çevreniz sizin gibi insanlarla doludur o gün, sevdiğinin yanına koşmuş, bir süre önce ayrıldığı sevdiğinin acısını bastırmak için kendini yollara vurmuş, hiç sahibi olamadığı aşkın yalan olduğuna inandığından gerçeğini aramayı hiç denememiş bir dolu insan... Hepsi oradadır, hepsi çevrenizdedir. Bilirsin ki her şeye ve herkese rağmen; çünkü herkesle ve her şeyiyle o gün özel bir gündür. İsteyen para tuzağı desin isteyen gereksiz; Sevgililer Günü sizin aşkınızın bir günlüğüne de olsa krallığını ilan ettiği gündür, öncesiz ve sonrasızlığı tattırır 24 saatliğine de olsa da.

O gün Sevgililer Günü’dür, sizin gününüzdür...

AŞKINIZ FİLM OLSUN

Hayatınızın aşkına öyle bir hediye hazırlıyoruz ki iddaa ediyoruz hayatında aldığı hiçbir hediye onu bu kadar mutlu etmemiştir.
Onlarca insanı kamera karşısına alıyoruz ve insanlara sizin aşkınızı ne kadar çok sevdiğinizi söyletiyoruz. Ayrıca videoya ek ücret karşılığında aşkınızla olan fotoğraflarınızı koyabiliriz yada şiir, güzel söz vs. ekleyebiliriz.

AŞKINIZIN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAYABİLİR YA DA SEVGİLİNİZE MUHTEŞEM BİR EVLİLİK TEKLİFİ HAZIRLATABİLİRSİNİZ YA DA SİZİN AŞKINIZA OLAN SEVGİNİZİ BAŞKALARININ HAYKIRIŞLARIYLA GÖSTEREBİLİRSİNİZ. AŞKINIZA ÇILGIN BİR HEDİYE VERİN... HAYATINDA UNUTAMAYACAĞI HEDİYEYE ŞİMDİ KAMPANYALI SAHİP OLUN

Seçeceğiniz fon müziğiyle birlikte unutulmaz ve ölümsüz bir klip hazırlıyoruz, bu klip sizin AŞK FİLMİNİZ oluyor. TEKRAR TEKRAR İZLEYEBİLECEĞİNİZ BİR AŞK FİLMİ , sinema-tv mezunu uzman kadromuzla hizmetinizdeyiz. Aşağıdaki demo videomuzu izleyip fikir sahibi olabilirsiniz.

demo videomuzun kısalığına aldanmayın sadece fikir sahibi olmanız amacıyla koyulmuştur. Videonuz toplamda 3-4 dakika olacaktır

yine sizin isteğiniz doğrultusunda ''AŞK FİLMİ'' dvd nizin üzerine istediğiniz bir resmin baskısını basabilir ve şık kabıyla gönderebiliriz (bu hizmet ekstra satın alınabilir)

Demo Video Aşağıdaki gibidir.

[DAILYMOTION]xgg4gq_aykynyza-sevgililer-gunu-icin-ozel-hediye-karincayapim-com_news#from=embediframe[/DAILYMOTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri