Sevgililer Gününde Sevgilime Ne Hediye Alabilirim?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Doğum günü, sevgililer günü gibi özel günlerde sevgiliye alınacak hediyeler hep sorun olmustur. Ne alsam, nasıl bir sunum yapsam. Sevgiliye alınacak en ideal hediye onerileri nelerdir

konuyu ben de takip edeyim en iyisi, aklımda hala bişey yok :T:

Sevgililer gününe özel adını-soyadını yazdırdığım kendi tasaramım deri cüzdan yaptırmıştım :)
Ama gerek yok maddi anlamda pahalı hediyeler almaya bunu önerebilirim.

Neye ilgisi varsa onu. Oyuna varsa oyun al özellikle bu ara ise diablo nun yeni paketi çıkmış onu al sevgilini hiç böyle mutlu görmemişsindir emin ol. :T: Yalnız çaktırma başka bir şey alacakmış hissi ver şaşırt. dfjvbhdfj
Bunun dışında saat alınır.
Forma alınır.

Onu çok yakından tanıyorsanız ne istediğini de çok iyi biliyorsunuzdur. :)
Kalbinizi dinleyin, her zaman. :p

Açıkçası hediyelere hiç önem vermiyorum ama alacaksam işine yarar bir şey olmalı. (:

Kadınlar ayakkabılara asla hayır diyemiyor o yolda ilerleyin beyler.. :p

Erkeklere gelince ona da ayakkabı alın yada gömlek yada saat seçenek fazla yok malum bize.. :D

şimdi çok classic şeyler mesela ben şu tarz bi hediyeyi çok beğenirim ve yapardım da.

benim kullandığım onun kullandığı saatlere yada ona ve kendime bir saat alırdım içini açtırırdım rakamların olduğu kısıma (yüzüklerin içine yazılan el yazısı makine ile) seni seviyorum ve isimlerimizin baş harfini yazdırırdım. Sonra yine toplattırırdım.

Onu özel hissettirecek şeyler olmalı. Zevk ve beğeni de önemli.
O günü sevgilinize ayırabilir; gece yemek yiyip uygun bir hediye ile gönlünü mest edebilirsiniz sevgilinizin.
Fotoğraflarınızdan oluşan büyük bir albüm hazırlayabilirsiniz. Tanışma anınızdan o ana kadarki hislerinizi ve aşkınızı sözcüklere günlük şeklinde dökebilirsiniz.

Erkekseniz tek taş alabilirsiniz; eminim sevgiliniz buna bayılacak.

Geri