Sevgililer Günü'nde hediye olarak evcil hayvan gelse hoşunuza gider mi?

Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü

Sevgililer Günü'nde hediye olarak evcil hayvan gelse hoşunuza gider mi?​

Ejderha hediye edilse ejderhası var derler iyi olurdu :d

eğer ben bir evcil hayvanla yaşamaya karar vermişsem ve çok istiyorsam hoşuma gidebilir ama yine de bunun kararının bana bırakılması daha güzel. süs değil abajur değil sonuçta can emanet ediliyor ve sorumluluğunu alabilme konusunda kendimi yeterli görmediğim bir ana denk gelirse panik de yapabilirim. benim en güzel evcil hayvanım sensin sevgilim diyerek kapatalım konuyu...

Evlenince sokaktan bulduğumu eve getireceğim için gerek yok böyle şeyler yapmasına yani.. ben fazla fazla alırım..

hatun bir evcil hayvan istiyordu ben de doğum gününde sürpriz yapacaktım fakat şehir dışına çıkacağı için ertelemiştim daha sonra fikrini sordum ve o canın sorumluluğunu almak konusunda kararsız kalınca vazgeçtik.
düşünce güzel ama sorulması gerektiğini deneyimlemiş olduk, benim hoşuma gidebilirdi ama evdeki zillinin havlamasından illallah ettim.

En sevmedigim bir durum

sizi hediye diye birine verseler hoşunuza gider mi? herhangi bir canlıya hediyelik eşya muamelesi yapmak insana özgü bir görgüsüzlüktür.
sorun bakalım o kediye hediye olmak istiyor mu?

Hayvana bağlı, çok isterim bir dişi bir erkek sibirya kaplanı

Evlenince sokaktan bulduğumu eve getireceğim için gerek yok böyle şeyler yapmasına yani.. ben fazla fazla alırım..
Erken basladik.. onun evine gitmeden daha gecici yuva olarak kullaniyorum kediler icin evini shsjns

Geri