Sevgililer gününde hediye almayan sevgili..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Herkesin kutladığı günde kutlamayıp düzene isyan eden kişidir..

İnce düşünen birini bulmanız lazım, böyle durumlarla karşılaşmak istemiyorsanız.

Ne kadar sacma gelse de kizlar bekliyor. Hediye almak zorunda degilsin adresine bir cicek yollamak icabetendir.

Özel günlerin kölesi mi olalım?

Yo dostum yoo.

Kolaya kacmasin sevgiliye mektup yazsın.
Becerisi varsa tabii.

Bize her gün sevgililer günü diyen kiisidir

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir tek sevgililer günü olsa iyi alırsın hediye de kardeşim bu kızların özel günleri bitmiyor ki hiç .

1_83778.jpg

takılmamamak lazım böyle seylere sanki:asd:

Sevgililer gününde olmayan sevgili kadar önemli değildir jasdlzjşdllf

Sevgililer Günü mü kaldı len, işte bunlar hep kapitalizmin oyunlarlasşkjfkjasdfl.

gidiyom

Alinmasin alisik degilim.
Zaten bir erkege ne hediye alinir diye düsünmek cok yorucu bana Göre..
Ayrica sevgili aylarinda canim cicim evlenince zaten hepsi bitiyor baslamadan bitsin daha iyi.
Öbürtürlü insan fazlasiyla hayal kirikliginin icinde yüzüyor.

dogum gununu hatirlamayan sevgiliden iyidir,dogum gunu daha ozeldir sevgililer gunu neyse de,dimi rasko.

sevginin hediyelerle ölçülmediğinin bilincinde olan insandır (nadiren) aşkın rutin olmadığına inanan sevgilidir. önemli gün ve geceler takvimi yoktur mesela , birilerinin belirlediği tarihe göre değilde sevdiği insanın ruh halinin takvimini çözüp ona göre jest yapan kişidir ( hassiktir lan nerde o erif mk) dediğinizi duyar gibiyim.
ama sevgililer günü tarihini bir türlü sevemeyen ve hediye almak zorunda olup ama bir türlü içine sinmeyen şeylerin olduğu insanlarında yaşadığını kabullenmeliyiz.

mesela harika bir zamanlama ile sevgilisine perfect bir süpriz hazırlayıp normal bir tepki aldıktan sonra , sevgililer gününde örgütlenmiş sosyalmedyanın dolduruşundan ötürü tekrar hediye alıp o gün daha çok sevinmesinden ötürü karşı tarafı "oha yaaa" efekti çekmek zorunda bırakan kadınlarda mevcut.

gerçekten hiçbirzaman hediye almak gibi , manevi olarakda dirayetini gösterme zorunluluğunun farkında olmayan sığır hemcinslerimde mevcut , şahsen bende zamanında sevgililer gününde 1 kaçkere hediye alamadım vakalar yaşadım , mesela kendi imkanlarınızla "louis vuitton" yapamıcanız ama ufacık köpeğiyle bir yerlerde milkshake içip paris hiltonumsu bir ruh haliyle garson azarlamayı seven biriyle ilişki yaşamış insanlarda mevcut olabilir ülkemizde...

uzun lafın kısası , kendinizi "bari sevgililer gününde bişiler dank etsin be adam" azarı yerken bulmak istemiyorsanız ona göre karşı tarafı düşündüğünüzü sevdiğinizi hissetirecek şeyler yapın.

ama hediyeyi unutmayında tabi , nekadarda bişiler mantık çerçevesinde anlatılabilip izahlandırılsada
hiç değişmeyen şeyler var

Sevgililer gününü komple kaldırsak…

seneye benimkine tavşan alacam
kuş da olabilir
kuş daha iyi gibime geldi

Bir tanıdığım istediği hediyeyi günler öncesi belirtiyordu ahaahah

Geri