sevgililer günü

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
*14 Şubat tarihini özel kılan bir gün.

*Sevgilisi olanlar için günlerce öncesinden beklenen , sevgilisi olmayanlara önemsiz hatta boş gelen gün.

Sevgilim olsada önemsemediğim tarihden biridir.
Artık telefona msjlar geliyor. televizyonlarda reklamlar bilboardlar felanlar filanlar :)
önemli bikaç tarihi hatırlasın kafi :)

Kapitalizmin güzide günlerinden.Kuyumcular,çiçekçiler iyi kazanıyor.

bana göre çok ''APTAL''ca bir gün.''Sevgilim sevgimden şüphe etmesin şurdan bir yüzük alayım '' şeklinde hezeyanlar yaşan bireylerin dört gözle beklediği gün.

Ticaret kaygısıyla "empoze" edilmiş bir gün olduğu için sadece bir takvim günü olarak gördüğüm bir saçmalık.

benim için sevgililer günü sevdiğimin ilk kez "Seni Seviyorum" dediği gündür.

O günün farkında olmadan yaptığım bir hata ve alaya alınış:(

14 Şubat'ta sevgililerin birbirlerine hediye alarak aşklarını kutladıkları özel gün.
°Benim çok saçma bulduğum bir gün.

#NeyleyimSevgililerGününüBenimYerimFenerTribünü bestesini aklıma getiren gün :honk:

Sevgilisi olana hergün sevgililer günü..

Bkz: Hediye almamak için bahane uyduran adam..

Sevgililerin birbirine zoraki istemeyerek, gönülsüz alma şekli.
Nedeyim ben o hediyeyi.

Saçma bir gün.

Çok saçma buluyorum ben bu günü. Ne yani şimdi 14 Şubat haricinde kanka mı oluyorsunuz? Sevene her gün sevgililer günüdür.
Genelde kızlar tek taş bekler erkekten; ama erkeğin aldığı tek kırmızı gül. Bence kız güle dua etsin. Odunluk yapıp almayabilirdi de. :D

Çok gereksiz birgün, sadece o günmü sevgimiz pekişecek yani.

Yaklaşan tehlikenin farkindayiz çünkü sevgilisi olmayanlar bize ne yapacaksınız diye gelip soruyor. Sacmalamayin ya tabii ki hiçbir şey dememe rağmen ikna edemiyorum. Şaka gibisiniz böyle günler bizim özel günümüz olamaz . Net

Sevgili mi, hani lan hani nerede?

bkW0Mb.gif

Hatem

Geri