Sevgililer Günü Kutlanmalı Mıdır?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
14 Şubat Sevgililer Günü kutlanmalı mıdır?​

Ki doğum günümü bile paylaşmam kimseyle.
Resmen zoraki alıp satılımlar.
Sıradan günler daha samimi,hatta kavga ettiğim gün sövmemi beklerken aldığım/aldığı hediye çok daha anlam yüklü olur :T:

Sevmiyorum özel günleri ya , gıcık mıyım neyim? Sevgilim olunca sevgililer gününü kutlamasın mümkünse.

Özel bi gün değil bir şey değil. Herkesin günü bizim için özel olamaz olmamalı.

Yok yok artık kutlanmamasından yanayım.
Gerek yok boşa masraf.

Canınız isterse kutlayın,istemezse kutlamayın.
Ben istemezdim.

Tüm özel günleri son saniyesine kadar kutlama taraftarıyım, mümkün olan her fırsatı değerlendirmeli mutlu olmak için..
Hediye almayı da vermeyi de çok seviyorum..
Bu mutluluğun önüne hiçbişey geçsin istemem..
Ayrıca çevremde milyonlarca insan birbirlerini kutlar, hediyelerle şımartırken kalbimi fethedenin tüm bunlardan saçma bir düşünceyle mahrum kalmasına asla razı gelmem.

Özel günler dışında da kutlama yaparız, hadi ordan ://

Doğum günü ve evlilik yıl dönümleri kutlansın; ama onun dışındaki özel günlere karşıyım. İyi ki sevgilim yok, bir de ne hediye alsam sıkıntısı; hiç çekemem. :hö:
Allah erkeklerin yardımcısı olsun; 14 Şubat'ı hediyesiz geçmeyin -mümkünse tek taş alın- yoksa triplerin biri gider biri gelir. :D

En son bana özel günlerin senin için bir anlamı yok anlıyorum ama bari bir mesajla da olsa kutla diye trip atan hatuna; sokarım sevgililer gününede sana da diye bir mesajım vardı iyi hatırlıyorum, sinirlendirmişti beni, cevabım netdir.

Sadettin Teksoy style.

Dedem bile gazeteye gulu sari getiriyorken genclerin boyle cemkirmesi uzucu .P Hediyelesmek guzeldir canlar illa hediye olmasi da gerekmiyor insan 2 guzel soz duymak ister. :)

Sevgilim,her günümdür,her günüm sevgilimdir.
Her gün yaşat,her gün kutlarım..

Varsın batı, yılda bir güne sığdırsın,kutlasın..

Benim,her saatim,sevgililer günümdür.

Bunu ben tayin ederim..
28 şubatı kimler tayin etmişse,onlat kutlamalı,srvgililer gününü..

Bizim içn hergün sevgililer günü..

Sevgilim,her günümdür,her günüm sevgilimdir.
Her gün yaşat,her gün kutlarım..

Varsın batı, yılda bir güne sığdırsın,kutlasın..

Benim,her saatim,sevgililer günümdür.

Bunu ben tayin ederim..
28 şubatı kimler tayin etmişse,onlat kutlamalı,srvgililer gününü..

Bizim içn hergün sevgililer günü..

Nasil kutluyorsun mesela her gun ?

Gereksiz buluyorum. Sevgilerin böyle bazı günlerle bağdaştırılmasına her zaman karşı oldum, kutlamadım =)

Mubarek gün tabi kutlansın.

Geri