Sevgiliden borç para istemek

A
  • Kullanıcı asdfghjkl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Ben babamdan utanarak para istiyorum millet kimlerden istiyor. Allah kimseyi zor duruma düşürmesin ama sevgiliden maddi anlamda yardım istemem de beklemem de. Zor yani.

ya hiç istemedim, hiç de vermedim. biri hesabımı ödediğinde bile mahcup oluyorum. zaten sevgiliye gelene kadar çok şükür annem babam var ama çok da anormal bulmuyorum bu durumu. arkadaşlarımıza veriyoruz yeri geldiğinde, sevgiliye borç verip borç istemek de çok abes değil tabi ama umarım o raddeye gelmez kimse. bankamız babalarımız ne güne duruyor. :D

Olur oyle seyler, insanlik hali. Amma, hakikatten insan olacak, bizi tevekal yerine koyarsa gorur gununu.

Borç harç istemiyoruz. Param olmadığında o veriyor,bende varsa ben. Önceden çok absürt bulurdum
ama insan sevdiğiyle ''biz''kavramını yakalayınca çokta utanılacak bişey gibi gelmiyor.

Çok normal bir durum.. Zor durumunda yanında olamayacaksam süs bitkisinden farkım kalmaz.. :hıı:

Asla istemem.
Ne münasebet canım, isteyecek başka kimsemi kalmadı.

Borç para bende uykusuzluk yapar. İsteyemem kimseden.

Sevgili olunan kişi ile paranın lafı olmaması gerekiyor borc sözcüğü rahatsız edici. düşünce mantığıma aykırı bence sevdiğin insan sonuçta.
hayat müşterek diye boşa denmiyor.. artık hangi tarafın ihtiyacı varsa karşıdaki insan haliyle sevgilisi olduğundan bu duruma aşina olacağından kendi girişim içinde bulunmalı sevgilisinin istemesini beklememeli.. sevgili iyi günde sevgili kötü günde sevgili olmuyormu..

bu durumun anormalleşmesi paranın önemsenmesiyle paralel gelişiyor olmalı.
her şeyimiz denilen sevgilinin söz konusu 'para' olduğunda bankalardan itibarsızlaştırılmasını tuhaf buluyorum.
bence sevgiliden borç istenilmesi bir hayat arkadaşı olduğu düşünüldüğünde;
gayet makul ^^

Sevilen insanla aranızda paranın lafı olmamalı.
Tabii bunu yüzsüzlüğe çevirmeye gerek yok.

Bilmem.
Hiç gerek duymadım.

ayrıldıktan sonra borç ya hiç ödenmeyecek ya da takside bağlanacak)
sıkıntılı durum istemesi bile abes kaçıyor.

+Aşhım bana 7.000 dolar verebilir misin borç amaaa?
- O niye şimdi, ne için lazım?
+Pattaya geziye gideceğiz arkadaşlarla 10 günlük tur.
-Berat seni pattayaya kadar *kerim.
+tmm grk sll öyl olsn hll dmk bize de yk pki ayp be

FjG4BN.gif

Eğer 3-5 aylık bir ilişki değilse yani artık niyetinden eminseniz ve o da sizinkinden eminse çok problemli bir tavır değil.
Ben istemem çünkü yani paraya ihtiyacım olsa önce pedere başvururum.
Ancak sevdiceğim benden isterse ve abartılı bir miktar değilse, insan neden yardımcı olmasın ki? Elbette bir de ne için ihtiyaç duyduğu da önemli çünkü pek çok şey hakkında ipucu verir.
Bilmiyorum böyle düşünüyorum şimdilik.

Yabancıya vermektense tanıdığıma vermek daha mantıklı, demişti birisi.

sevgili arasında borç olmaz.:D istemedim henüz ama
Al gülüm ver gülüm.

Geri