Sevgiliden ayrıldıktan sonra fark edilen gerçekler

Konu sahibi son olarak 3077 gün önce görüldü
O bir melek değilmiş.. Pehh..: ))

Normal erkek arkadaşlarım varmış benim bildiğin okuldan ve şirketten erkek arkadaşlarım! Ve sohbet edebiliyor musum evet evet aynen öyle : ))

Bana uygun biri degilmis neden bu kadar uzattim ki keske daha once bitirseydim. Banada bunu dedirtmisti :D

Zamaninda aikayet konusu olan cogu seyin ozlemi.

Tatille gidebiliyor musumm
Bi de aniden aklıma ne ederse onu yapıyor musum.

Ben gerçeklerin neyse ki her zaman farkındayım. :T:

Nasil sacmaliyorsunuz:D
Kendimi simdi kime kaktiricam diye dusunmeye basliyo su atip tutanlarin cogu :asd:
Benim hala nutkum duruk

Allah hic kimseye ayrildiktan sonra, 'Ben bu manyagi nasil tahammul ettim' hissini yasatmasin.

Günün cogu vaktini beraber gecirenler icin daha zor. Hemen hemen her sey onu hatirlatacaktir. Surekli akilda dönüp durduğu için alakasız şeyler bile onu hatırlatacaktır. Motive olmak yerine melankolinin dibine vurmak tercih edilecektir. Zamanla unutulma gercegi olsa da icten ice varligi yasatilarak bu duruma firsat verilmeyecektir. Ortada bir ayrılık soz konusu olduguna gore bitis sebebini animsayarak uzulmenin gereksiz olduğu düşünülüp üzülmeye devam edilecektir. Tatsız, tuzsuz, keyifsiz işte. Alışkanlıkla beraber idiopatiğe bağlamak da söz konusu. Noah bana bunları yaşatırsan seni keserim :kiki:

Mesajın pat diye silinecek belki ama şimdi oldu bak

yaşadığına/yaşattığına göre değişen

İz'dir farkettiğin

Geri