Maral
Bronz Üye
-
-
-
-
-
Gercekten severse bunu hissedersem yapamıcagım sey yoktur onun icin ben cok saf ve temiz severim onunda oyle olmasını isterim bir ilişkide yalan olmasın yeter ben herseyini biliyim onun paylassın benimle mutlu oldugu gunude uzuntusunude benımle olduktan sonra üstesinden gelemicegimiz bisi oldugunu düsünmüyorum en azından yanımda oldugunu hissedicem buda en güzel sey
Tip filan önemli degil bence o kadar ici de güzel olsun ilerde kimin be olcagı belli olmaz kaza gecirir sakat kalır bırakcakmısın tabiki hayır o benim hala canım olucak o yuzden oyle seyler gercekten gelip gecici yüregi güzel olsun dürüst olsun :cici: Hasta olur başından ayrılmazsın gözyaşları dökersin o iyilerşir sen de iyileşirsin :cici: onun bi gülümsemesi bile benim icin herseye bedel
kıskanc olmasını isterim kız gibi takılmasın yanımda o kızgın olunca kaccak yer arıyım yanı bilmiyorum ama maço erkekler hakkaten bambaska oluyo :kiki: bende kıskanc biriyimdir ama yerine göre kızlarla konusamazsın filan demem ben once tanırım kızı zaten anlarım nasıl biri oldugunu :cici: gozlerine baktiginda dunyada senden mutlu insan yokmus gibi hissettircek bana ve herseyi unutturcak canım olur o benim sevgili benim icin bambaska bisi her zaman yazmasını tabiki istemem sıkar bu zaten cocuk gibi saat bası mesaj at filan gereksiz ben aksine hep özlesin isterim yanına gittigimde kucagına atlıyım sımsıkı sarılcak biri olsun
cokmu film izliyorum bilmiyorum ama böyle biri olduguna eminim bulucam :kiki: neyse yeter bu kadar :dyg: :dyg: