Çok özledim seni ama..
Hatırlar mısın ne çok severdim seni.
Sevmekten öte, aşk çeşmesinde sen ve ben.
Hani ağlardım sensizliğe hani bir tek toz tanesi bile konsun istemezdim sevgili.
Sen hasta olsan ben biterdim ya sen üşüsen ben güneşi getirmek isterdim ya sevgili hatırladın mı?
Ben unutmadım!
Ben senle gittiğim her yere sensizken gittiğimde bile sesini duydum çıkıp gelecekmişsin gibi seni bekledim.
Bekledim bekledim ama… İşte ben o günlerde çayıma onca şeker atardım, sen kızardın ben atardım sen ise kızardın çok tatlıydın aslında severdim kızmanı…
Her şey gibi buda değişti çünkü eskiden hayat bana tatsız gelirmiş meğer sen varken ne kadar kör olsam da bana acı gelirmiş her şey, şimdilerde ise o kadar tatlı ki her şey tek şeker sevgili tek şeker yeter oldu, ince bellime.
Senden önce senden sonra görüyor musun? Her şey değişti, ben değiştim; çekilmez biri, değersiz kişi ettin beni.
Ama her şeye rağmen yaşıyorum be sevgili bak dinle sana ne diyorum:
Dinle beni ey sevgili
Dinle en içten en yürekten, hani olmayan yerinden
‘Seni seviyorum’ mu artık?
Hayır sevgili!
‘Seni özlüyorum’ mu?
Hayır sevgili!
Canımsın mı? Kanımsın mı?
Ne yazık ki sevgili
Ve üzülüyorum mu? Sana!
Evet, sevgili üzülüyorum
Çünkü yarımsın bensiz bırak gülmeyi yapma artık gurur, sıkma kendini ağla bensiz yarım kaldın.
Nerden mi biliyorum bende sensiz yarım kaldım be sevgili…
Ama bana adam gibi adam diyorlar ya sana sevgili?
Ibrahim Çağatay Günay
Hatırlar mısın ne çok severdim seni.
Sevmekten öte, aşk çeşmesinde sen ve ben.
Hani ağlardım sensizliğe hani bir tek toz tanesi bile konsun istemezdim sevgili.
Sen hasta olsan ben biterdim ya sen üşüsen ben güneşi getirmek isterdim ya sevgili hatırladın mı?
Ben unutmadım!
Ben senle gittiğim her yere sensizken gittiğimde bile sesini duydum çıkıp gelecekmişsin gibi seni bekledim.
Bekledim bekledim ama… İşte ben o günlerde çayıma onca şeker atardım, sen kızardın ben atardım sen ise kızardın çok tatlıydın aslında severdim kızmanı…
Her şey gibi buda değişti çünkü eskiden hayat bana tatsız gelirmiş meğer sen varken ne kadar kör olsam da bana acı gelirmiş her şey, şimdilerde ise o kadar tatlı ki her şey tek şeker sevgili tek şeker yeter oldu, ince bellime.
Senden önce senden sonra görüyor musun? Her şey değişti, ben değiştim; çekilmez biri, değersiz kişi ettin beni.
Ama her şeye rağmen yaşıyorum be sevgili bak dinle sana ne diyorum:
Dinle beni ey sevgili
Dinle en içten en yürekten, hani olmayan yerinden
‘Seni seviyorum’ mu artık?
Hayır sevgili!
‘Seni özlüyorum’ mu?
Hayır sevgili!
Canımsın mı? Kanımsın mı?
Ne yazık ki sevgili
Ve üzülüyorum mu? Sana!
Evet, sevgili üzülüyorum
Çünkü yarımsın bensiz bırak gülmeyi yapma artık gurur, sıkma kendini ağla bensiz yarım kaldın.
Nerden mi biliyorum bende sensiz yarım kaldım be sevgili…
Ama bana adam gibi adam diyorlar ya sana sevgili?
Ibrahim Çağatay Günay