Sevgili yaptığın hemen anlaşılır mı?

Konu sahibi son olarak 17 gün önce görüldü
Eskiden o konuda aptalın tekiydim. Aşık olunca aşırı kapılıyordum. Bu hödük adam akrostiş yazar hale geliyor.:D Aptallık işte, kontrol etmek gerek o tür duyguları. Fazla ilgi, fazla sevgi her zaman ihanet getirir. Büyük konuşuyorum yine Allah kahretsin, istemiyorum öyle duygular. Bana sadece zarar veriyor.

Eskiden o konuda aptalın tekiydim. Aşık olunca aşırı kapılıyordum. Bu hödük adam akrostiş yazar hale geliyor.:D Aptallık işte, kontrol etmek gerek o tür duyguları. Fazla ilgi, fazla sevgi her zaman ihanet getirir. Büyük konuşuyorum yine Allah kahretsin, istemiyorum öyle duygular. Bana sadece zarar veriyor.
Kardeşim senin hiç güzel ilişkin olmadı mı ya, hep bir şikayet hep bir isyan.
Hayır ilişkilerden ne bekliyorsun ki :) senin yaşadığın şeyin benzerlerini inan herkes yaşıyor..
Bir de seni sormak lazım o kişilere, bak onlar ne diyor..
Biz hep karşıya laf ediyoruz, bir de kendimizi sorsak neler derler.

Evet anlaşılır tabii ki, insan sevince bu yüzüne dahi yansımıyorsa sevdim demesin...

Kardeşim senin hiç güzel ilişkin olmadı mı ya, hep bir şikayet hep bir isyan.
Hayır ilişkilerden ne bekliyorsun ki :) senin yaşadığın şeyin benzerlerini inan herkes yaşıyor..
Bir de seni sormak lazım o kişilere, bak onlar ne diyor..
Biz hep karşıya laf ediyoruz, bir de kendimizi sorsak neler derler.
Ben dört dörtlük bir insan değilim tabi ama ihanet, aldatmak vs bana göre şeyler değil. Birçok ilişkimde ya sonradan öğrendim ya ben şüphe duyup üzerine gidip ortaya çıkardım. Ha güzel ilişkim oldu zamanında ama onda da aileler arasında problemler oldu. Reelden ulaşamazsın burdakilere ama çok istiyorsan özelden birinin ismini vereyim git sor. Anlatsın nasıl bir aptal olduğumu belki seninde için rahat eder ahah. Kimse dört dörtlük değil kesinlikle. Ben kendimle olan muhasebemi GEREKTİĞİ zamanlar yapıyorum. Postlarımı görmek istemeyen yoksayılanlar listesine ekleyebilir. Bundan yana problem yok. Başka soru var mı?

Tabii. Tamamen o evladı olurum. Mesela Murda dinlemeye başlarım, ay ay.
Kimseye selam vermem daha önce veriyomuşum gibi.

Beni mesajlarımdan anlarsınız. Bazı **Spam/Adversiting**luklar yaparım, çok severim de bu arada.

Beni, ben sevgili yapınca avatarımdan, vatsap pırofil fotoğrafımdan anlarsınız.

Anlayamadınız mı? Gelin dememe göstereyim...

Geri