Nyctophilia
Platin Üye
Anlamadım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kastedilen toyboyKimse anlamamış. Yabani Dili ve Edebiyatına hakim biri olarak açıklayayım.. Diğer hakim kişi de Süri'dir bu arada, fakat sessiz kalmış.
Neyse, konumuza gelecek olursak; konu başlığının hemen altına iliştirilen hilkat garibesi gibi açıklamada "mutlu bir yuva onun da hakkıydı." denmiş.
Benim gibi bu yaban dilden çok ender anlayan insanlar hemen durumu idrak etmişlerdir.
Yani burada ülkenin din ekseni etrafında yaşanan ilişkilerinen mütevellit...
Şaka şaka ben de bi b.k anlamadım.
Bereket demek klaubekaret ne demek
Allahım ben ne okudumBir gun kizin biri sevgili yapicam diyip ise koyulur. Malzemeleri alir , gerekli rituel ortamini hazirlar ve bir sekle sokmak icin vodoo planlarini hayata gecirir. Tilsimini hazirlar , sozlerini fisildar ve en sonunda mutlu bir evlilik yapabilecegi hissine kapilarak hazirladigi sevgiliyi canlandirmaya karar verip yuzune dogru efsunu ufler. Ancak hesaba katmadigi bir sey vardir. Tam o esnada egilip dengesini kaybederek one dogru yalpalar , elleri ile yapmis oldugu sevgilinin ustune dusmemek icin buyuk bir hisimla kendisini geri iter ve yanlislikla kapi kolu kiza temas eder. Buyuk bir cigliktan sonra "yuregi kan aglar" ve sevgili "yaparken" bekaretini kaybeder. Tam o esnada kapi calar ve gelen yabanidir. Yoldan geciyordum bagrislari duydum der. Kizda ona olan biteni anlatir. Oda kiza acir ve nesilden nesile bu olayi aktarir.