Sevgili yapan kızların foruma girmemesi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
O zaman reeldeki potansiyel sevgili adayı elini daha hızlı tutmuştur ve kişiyi tavlamıştır :D Detaylar kendisine saklı oluyor bu durumda.

Gece forumda o kadar ayipsli seyler konusuldu ki..kazaya gelmiyelim diyerekten pirpirpir ucup kactik.
Ben sakata gelmemek için demirci Cumali abiye yaptırdığım çelikten don var, böyle durumlar için lazım olan, onu giydim gece canım..

Bazen niye mutluyum olum bu isin icinde bi sey var diyenler de gider falciya Nyc bey.

O değil de erkek arkadaş grubunuz vardır sap. Gençlikte olur. Biri manita yapar ve sizinle irtibatı tamamen kopartır. O çok acıdır. Dört kişilik grubumuzdan birer birer sevgili bulup çıktılar ve ben tek kaldım :( çok ağladım geceleri. Sonra yemin ettim. İtin ugursuzun önde gideni olacaktım....

Erkeklerde satış var bu konularda evet kız görünce babasını tanımıyor adam :d

Valla benim zamanım yok.... Run çok der bir çalışan sensin sanki diye hfjdjd ama öyle... Gerçekten vaktim çok sınırlı... Ben çalışayım mi, ders mi çalışayım, birkaç arkadasima mi sirnasayim, manitayı mi yoklayayim, kedilerimle mi ilgileneyim ben ne yapayım.... Yok yok 24 saat yetmiyor....

Niye galp attın diye hır cıkarabilirim , istemezdim ya ben .

Bi ara modaydi bu hala devam ediyo mu.

Geri