Sevgili yanında yaşanan rezillikler..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Siz siz olun cola içmeyin bir anda gelen o geğirme her şeyi mahvedebilir.. :D

aslında kuru fasulyede yemeyın bu acıdan bakılınca :D

Soda ve kuru fasulyeden uzak durun o vakit ahahahaaa :D

Bi kac kere yeei opmuslugum var , bu da ayri bi rezillik

Hangî birini anlatayım o kadar çok rezil anlar yaşadım ki Allahtan kızlar sevimli buluyorlar ama bana sorsalar yerin dibine giriyorum ;)

otobüsten inerken çizgi filmi karakterleri gibi yere yapışmayın mesela

ıslak mendil paketini haşin bir erkeğin vahşi seksiliğiyle dişimle açıp kızı etkileyemeye çalışırken nabıyosun sen slk yandaki kısımdan açacaksın demişti. o günden sonra kızların yanında ıslak mendil paketi açmadım.

Sevgili yanında yaşanan rezilliklerin başında ev ortamına gitmeden önce çorabınzı değiştirin temiz çorap giyin.

ıslak mendil paketini haşin bir erkeğin vahşi seksiliğiyle dişimle açıp kızı etkileyemeye çalışırken nabıyosun sen slk yandaki kısımdan açacaksın demişti. o günden sonra kızların yanında ıslak mendil paketi açmadım.

Hahahaha koptum yahu yerlerdeyim :)))))))))))))

Yere düşmek gül gül ölür insan :o
Sümüğün akması yaşamadım ama sanırım çok rezil olabilir :T:
Heyecanlanıp herşeyi devirmek pff

Bir keresinde yere 2,80 yapışacağım anda yakalamıştı beni. Sonra suratıma tuhaf tuhaf bakıp uyuyon mu sen demişti. kdjfs

Bakıyorumda hepinizin sevgilisi var,

Benim yok :T: her kesin eskiden sevgilisi olmus gibi ama :T:

Annem küçükken yaptığım iğrençlikleri ve yaramazlıkları anlatıyordu bana tam konuşma bitti telefonu elime aldım ki telefonum açık ve arama butonunda erkek arkadaşım var. Fena utanmıştım hala dalgası geçilir ah anneciğim ahhh :T:

İnsanız hepimiz, her şey gelebilir başımıza.
Takılmamak gerek. :T:

Geri