BirDevrinSonu
Üye
-
-
-
-
-
Aman aman uzak durun altın canavarları onlar :d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Normal mi?100 gr normal bence onu gecerse sikinti.....
Bizde normal hep 100den gidiyor, yani kiz tarafi da erkek tarafi da 100 gram takiyorNormal mi?![]()
Sevgili olur olmaz demiş yoksa evlilik yolunda tabii ki durum değişir.Bizde normal hep 100den gidiyor, yani kiz tarafi da erkek tarafi da 100 gram takiyor
sinirlari onceden cizmesi iyi... yoksa sonra hesabi odemeden kaciyorlar....Sevgili olur olmaz demiş yoksa evlilik yolunda tabii ki durum değişir.
Kriterlerim arasına 100 gr altın ekliyorum..100 gr altın istemedik diye mi acaba fjjfnf
Şart koşuluyorsa elbette olmaz.Bunun da evreleri var. Bir sıralama yapmak gerekirse çirkinlik derecesine göre ;
-Siz ne kadar takabilirseniz. Bir mal gibi talebimiz yok.
-Siz ve şerefiniz.
-X tane bilezik
-X gram altın
-Bana süt parası artı olarak da x gram altın
Diye diye gider.
Benim de en tahammül edemediğim “gram” konuşulması. Yani yoksa ebeveynler çocuğunun bir yatırımı olsun arzusunda olabilirler de gram falan ayıp.Şart koşuluyorsa elbette olmaz.
hâlâ var mi derken, sevgili olur olmaz 100 gram altın isteyen bir Allah'ın kulu olmamıştır dünyada. onurun hayal gücü geniş o ayrı. bi dakka ya. onur dolandirildi mi acabaHala diyen var mı bunu?
Kadını ne kadar alçaltıcı bir durum.
istatistik yapmadım, araştırmadım, kim ne der onu da bilmiyorum. başlığı doğru kabul edip yazmışım herhalde. niye doğru kabul ediyorsam, o da ayrı bir şey...hâlâ var mi derken, sevgili olur olmaz 100 gram altın isteyen bir Allah'ın kulu olmamıştır dünyada. onurun hayal gücü geniş o ayrı. bi dakka ya. onur dolandirildi mi acaba
Allah'tan forumda benim gibi biri var da hemen uyandırdım seni. Seçilmiş kisi olabilir miyim?istatistik yapmadım, araştırmadım, kim ne der onu da bilmiyorum. başlığı doğru kabul edip yazmışım herhalde. niye doğru kabul ediyorsam, o da ayrı bir şey...
ol bari ne yapalımAllah'tan forumda benim gibi biri var da hemen uyandırdım seni. Seçilmiş kisi olabilir miyim?