Sevgili olmadığı erkeğe trip atan kız

X
  • Kullanıcı Xena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sevgili değillerdir ve kız sevgili olmayı istemiyordur ama adama yagdırır emirleri 'onla konuşma, bunla sohbet etme, git uyu' diye bazı hemcinslerim. :D Akıl almaz davranışlar.

Hayır karşı cinste bir garip ya da salak. o_O

Birbirlerinden hoşlanma, fakat dile getirememe durumu.

Arkadaştan öte sevgiliden bir adım geride olan ikili ilişkilerde olur bu.

Sevgili olmadan önceki evre.
Gökten zembille iner gibi sevgili olunmadığına göre ilk etapta bu tarz davranışlar gözükmesi doğal.

Böyle bir erkek vardı, uzun zaman önce bu forumda. :D Erkeklere yazdırmazdı. :D

Aklıma yeminle Peri geldi. Nerede o kız ya :D Çok severim kendisini de :D
Arkadaşlardı ama kimseye yazdırmazdı :D

ben de RiSuS sa yazdırmayacağım :hih:

asdmaskldklsdf :haha:

sevgili olmak istemediği erkeğemi trip atan kız ? soruyu tam anlamadım ama

Yeah

Arkadaşlar konuyu iyi okuyup yorum yapalım ben 'kız sevgili olmak istemiyor demişim siz sevgili olmadan önceki evre demissiniz. o_O Daral geldi.

allahım bana 3 tane, 3 de yetmez 5 tane, 5 de yetmez 7 tane ver ver ver diyen hanım kişisidir. egosunu bu şekilde tatmin ediyordur.

Arkadaşını kaybetmek istememe durumudur. :p

seni sevgili olarak göremem ama komiksin hep yanımda ol ve sevgilin olmasınki derdimi anlatmak için seni kullanabiliyim omzunda ağlıyım ama sexsi kaslı erkekle sevgili oluyım diğen kızlarda sıkça görülen vakadır aslında

birde karşı tarafa hoşlandığını açıklayamayan ve erkeğinde odun olup bunu anlayamadığı durumlarda bayanın subliminal olarak erkege "sevgilin olmak istiyom anlasana öküz hoşlanıorum" deme şeklidir.

Öyle bir arkadaşım var ama emir yağdırmak değilde saçma sapan şeylere trip atıp kendi kendine küsen varlık sonra tekrar kendi kendine barışıyor ama sevgilisi var şansa bak :p

İnsan sevdiği herkese trip atabiliyor :T:

aynen noah baska nasıl elde etcek :D

sevgli olma yolnda atıln asflt töreni

Geri