Sevgili kombinleri..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Bu teklif genelde kız arkadaşınızdan gelir siz ne kadar istememde deseniz kendinizi bir anda ikiz çocuklar gibi bulabiliyorsunuz..

Bkz:

Bir ara tencere kapak gibi saçma saçma t-shirtler vardı..

Hiç sevmediğim bir olaydır . Bunların bir ileri aşaması erkeğin 'king' kadının 'queen' yazılı t shirtler falan giymesidir ki o en korkuncu.

moda-trendi-ba%C4%9Fc%C4%B1kl%C4%B1-spor-k%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1-beyaz-renk-sevgili-%C3%A7ift-kombin-ayakkab%C4%B1-modeli.jpg
feyza-bayan-esofman-takimi-1953-377.jpg

2015-the-latest-thickening-spring-and-autumn-winter-sports-leisure-lover-clothes-three-piece-suit-Free.jpg_350x350.jpg
2015-Valentine-s-Day-gift-Couple-T-Shirt-Lovers-clothes-Women-s-Men-s-long-sleeve.jpg_220x220.jpg

Cotton-Chiffon-long-maxi-tank-dresses-female-2015-summer-national-trends-print-font-b-lovers-b.jpg
2015-font-b-korean-b-font-font-b-couple-b-font-shirts-one-piece-dress-for.jpg

Çok güzeller yaa bayılıyorummm...
Bende büyük bir zevkle giyerim, Sevgilimle beraber aynı kıyafeti :asik::mutlu:

Yazi olmayan tshirtler gayet güzel,benim çok hoşuma gidiyor.:şirine:

Olabilir ya kim nasıl isterse giyinsin .Mutlu oluyorlar öyle demek ki.

Sevgililerin bileceği iş ama siyam ikizi gibi görünmenin ne manası var bilemiyorum.

Sade olan seyler guzel de ayy o yazilar falan filan abarti

Ayda yılda bir abartmamak kaydı ile giyilirse sempatik görünüyor fakat süreklilik arzedince sevgiliden ziyade ikiz kardeş sanılma iltimalleri yüksek.

Birebir aynılarını nasıl buluyolar, zor olmalı :bekle ben beğeniyorum, hoş bence :p

Geri