Sevgili için arkadaş satılır mı?

Konu sahibi son olarak 925 gün önce görüldü
Ben biraz arkadas delisiyim sanirim sevgilimi satarim onlari satmam. Belki de iki tarafida satmam arada birakirim kendimi paylasilmaz olurum.

Ben de yaslandim heralde bu ergen davranisi icin.

Doydum kadina kiza.

Huzur istiyorum satis degil :)

Ne sevgili için arkadaş, ne de arkadaş için sevgili satılmaz. İkisinin de yeri farklıdır, bir sorun olduğunda iki tarafa da durumu güzelce izah edersin olur biter.

Ulan hergeloviçler... Herkes yan basmaya başladı... O diyor, "ben akşam yokum ha." öbürü diyor kem küm ıh pıh... KUTSAL RAKI terk edilir mi, hatunla sevgililer günüymüş, sanki bana çok şey. Masa terk edilir mi, ne için ha ne için, ulan yarın hatun gittiğinde sen o masaya sümüğünle gelmeyecek misin? Kovacam bumlarım hepsini.

Aaa... Yoksa ben hep böyle şeyler yüzünden mi terk ediliyordum ya? Özel güne kıymet vermem, hatundan ziyade masayı, yahut hatunlu masayı tercih ederim filan... Ay aydımlandım tövbestrafırullak...

Hııı demek ondan. Böyle kıymet vermiyor filan diyor gidiyor. ÇOK DORU ben olsam yok ben gidemem. Benim en büyük özelliğim gelememek ve gidememektir, kusura bakmayın artık.

yine bi özlü söz
hep bi özlü sözü
fazla mütevazı olmasam mı

niye birini satmak zorundayım ? Herkes haddini bilirse saygi duyarsa sıkıntı olmaz.

Herkesi yerli yerine koyarsanız, kimseyi satmak zorunda kalmazsınız:d Öncelikleri belirlemek sizin tercihiniz.

Hayatta üç şeye ihanet edenden uzak duracaksın.
Vatanına ihanet eden, arkadaşına ihanet eden, sevgilisine ihanet eden.

Ben aradaki dengeyi iyi kuruyorum. Kız veya erkek fark etmez.

Geri