Sevgili Günlük...

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Sevgili günlük bugün çok heyecanlıyım ilk defa içimde birikenleri anlatıcam ilk defa derdime ortak olucak insanlar başbaşa kalmıcam bu yanlızlıkla.Yazmak istedikçe kağıtları buruşturup ısraf etmicem buraya yazıcam istedikçe içim doldukça.Nese Sevgili Günlük Can Yoldaşım Hep Yanımda Ol ;)

09.02.2013
16:48

Aşık oluyorum galiba kelimeleri beni çok etkiledi ah keşke ona hissettiğim duyguları bilse bu forumdan olduğun için ad vermicem ama herşeyin tipte olmadığını öğrendim senden görmediğim insanın kelimeleri bile etkiledi beni ;)

11.02.2013
16:51

hayatıma nasıl bi öküzü sokmuşum ben ondan nefret ediyorummmmmmmm.
gözümün içine baka baka bana yaptıklarını hiç unutmıcam :(

11.02.2013
20:02

Aşık oluyorum cümlesi gibi yok ama yine kandırdım kendimi güzel kız senden başkasıyla olmuyor duvarlarda her yerde seni arıyorum ama yoksun işte . . . Nese Sabah Sendromu Günaydın ;)

12.02.2013
07:35

Utanmalıyız biliyomusun sevgilim o kadar uzaktan birbirni seven çiftler varken biz yanyanayken mutlu olamıyoruz adaletmi bu ?

DiPNoT: Elif iFt Çok Kıskanıyorum. Utanmalıyız Düştüğümüz Duruma Sevgilim .

14.02.2013.

Uzun zamandır yazmıyorum mutluluğun triplerindeydim ;) Ama şimdi yine ayrılık yine acı bu aşk adamı mahveder abi mahveder.

19.02.2013
18:05

Sabahın köründe karalamak saçma değilmi ? Demekki içim dolmuş karalıyorum yen bi gün okula gidicem dersler yoğun bi gün öyle işte günlüğüm bu aralar üstüme geliyolar sıkıldım ;)

21.02.2013
07:40

Geri