Sevgili bulunca arkadaşlarını silen kişi

Konu sahibi son olarak 890 gün önce görüldü
Özellikle kızlarda görülür.
Silinen kişi karşı cinsse " sevgilim kızıyor, sevgilim kıskanıyor" gibi bahaneler söylenir.

Genelde Ben Sildiriyorum:kiki:,Ben 1 Ay Konusmadiysak aninda silerim Sevgiliye Gerek Yok.

O da biseymi , silecek arkadasi olmayana gore opte basina koy durumu...

Kabülümdur:D
Benim acimdan sıkıntıl olmayacak durum zaten arkadaşlarimi tanir bilir sıkıntı olmaz ayni sekilde bende bilirim problem olmaz silinecek insan var silinmeyecek insan var şimdi. :S​

yaş 15-17 arası bişeydir.

belki başka bi durumdan ötürü silip ayak yapiyodur.

Tamamen silinen kişiye göre değişir. Eğer yılışık bir tipse anında silinmeli. Bkz: ayrılmaya sebep olan mallar

Birde yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişen çıkarları ön planda gelen kişiler vardır.

Nick vermek serbest mi .d

bazı arkadaşlar vardır ki silinmeli ve sildirilmelidir o insanlar ilişkiye zarar verir ... bazı arkadaşlar vardır araya bir mesafe koyarsın ama onu silemezsin sildirmemelisin

Ayrıldıktan sonra tekrar eklerler. Silindiğimizde anlarız ki, silen kişi sevgili yapmış.

Karşılıklı olacaksa silerim.Diğer türlü silmem.-karşılık sevgili değildir hihihi.

Kuvvetle muhtemel yedek kulübesindeydiniz artık bi öneminiz kalmadı sizi çekemeyecek, bye lkdflkdf (Böyle şeylerde var bence .p)

Seviyorsan gözün birşey görmez silersin ama bunun birde ayrılığı var orasınıda düşünmek lazım (:

Geri