Sevgiden Isırmak

Konu sahibi son olarak 3629 gün önce görüldü
Cocukken bilegime saat yaparlardi isirikla
Artik nasil sadistce bir zevkse hain hain gulerek
“bak saat yaptim” derlerdi bi de

Küçücük bebekleri ısırıyorlar bir de ya ağızlarındaki bütün mikropları bulaştırıp.

Hic anlamam nasi bi sevgidir o :nopsrn:

Kafa ısırırım ben
Bknz,
cocuk_%25C4%25B1s%25C4%25B1rma.jpg

Isırmak ile ilgili görsel çok vesselam.
d9c6e433-d324-4f1f-b557-e446e4141861-m-thumb.jpg

Benim hep kafamı ısırıyor. :p
Geçen gün göbişini ısırayım dedim bende ama içimdeki sesi dur diyemedim ve sonuç biraz kötü oldu. :D Morardı göbiş.

Kontrol edilebilir bir şey değil bu. Anlat desen anlatamam.. Ne tetikliyor desen, söyleyemem.. Tek bildiğim o anda, o ısırık alınmazsa için içini yer.. Bilemiyorum, belki de sadece "çok seviyormuşsa demek" diye düşünmeniz ve takılmamanız lazım. Koklayarak öpmek ile yarışır insana yaşattığı mutluluk hissi bakımından. (koklayarak öpmek burun farkıyla kazanır.)

Benim arkadaşımın ilk evliliğindeki beyde böyle bir durum varmış. Sinirlenince kıza ısırarak zarar veriyormuş. Bebekliğinde ne travmalar yaşadı Allah bilir…

Sevgiyle ısırmak deyince aklıma bi kişi geliyo jdksj
Nick versem miii :D

• Kahkaha
Tepkiler: Sim
Forumda kimse sırtını ısırtmadı mı bunca sene..
Şöyle köprücük kemiği oralardan başlayıp bele doğru.. çok şey kaçırıyorsunuz çocuklar..
Neyse ben konserde hatunu omuza alma konusuna gideyim..

Temas seviyormuş...
Sıkmadan ısırmadan doyamıyormuş...

Allahım, sen bizi sıpankçı ruh hastası karılardan koru, hayır olur olmadık yerde el mel atar bunlar ulam dur be kardeşim dersin, "napiiiym " der. Ay bunun içi herif çekiyor ben bunu artık bak günah gidecek he.

Arkadaşlar, şov tivide ağlayan denizakkaya gibi, ben yüzümle para kazanıyorum diyordu ya, benim de en hassas olduğum şey tenim, oralarım buralarımdır, yav iz oluyor iz , tenime sivri sinek konsa 8 gün kabarıyor filan, kız gelmiş mıncırıyor, çekil be öff.

Muhteşem tenim aşırı hassastır da...

Geri