Sevgi pıtırcığı yeni üye

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Cok tatlilar.
Tertemiz, saf, benbeyaz olarak iceri girerler.
Fakat iceride onlari bekleyen engellerden haberleri yoktur.
Yasadikca görürler ve Masumiyetlerini bir kenara atarak canavara dönüsebilirler.

Hiç bile üzerime alınmadım :hih:

Sessiz sakin ortalarda dolanır. Kim kiminle ne yapar anlamaya çalışır. Tabi bu arada tüm dikkati üstüne çekerek erkeklerin ilgi odağı olurken kızların kıskançlık krizlerine maruz kalır.
Sonun geldiği bellidir ya erkekleri seçip kabuğunda pmlerle aşna fişne yaşayacaktır ya da ortalarda dolanıp kızlarla beraber takılacaktır.
Tabi birbirleriyle düşman olan kızlarla kadarı kadar görüşmelidir. 1 aylık falan demeden kin bağlanılır farkında bile olmazlar.

Acıdım lan!

Beni kim sevmiyordu ilk başta açıklayın hemen!

Dengeleri bilmiyordur, kimin ne düşündüğünü bilmiyordur, cepheleri henüz çözememiştir, sessiz ve derinden gözlem yapar. Kendini bulduğu cephede atacağı naralardan henüz kimsenin haberi yoktur.

Bi atasözü vardı sessiz atın çiftesi pek olur muydu öyle bişidi. dkjshfjklf

Başına geleceklerden haberi olmayan üyee

:/

Bazıları da bir kasıyor kendini bir kasıyor üff..

Bazıları sevilir, bazıları sevilmez.

Etliye sütlüye karışmaz ve gözlem yapar ve en sonunda sisteme uyar ve karışır topluluğa bir bakmışsın o sessiz Remziye gitmiş yerine bir Fahriye abla doğmuştur..

Miraba ben yeniyim, beni de alın aranizaaa :(

Ha şöyle ya bana böyle yardımcı olun.masumluğumu kaybetmicem kirlenmicem.p şaka şaka.d gözlem yaptığım doğrudur ama ne sevgi pitircigim nede taraf olma hayalim var.d
Yeni üyeleri zan altında bırakan konu.d

Kimisi Östrojen hormonu vurulmuş gibi davraniyor.

Geri