severus snape

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
images

son harry potter filmine kadar herkesin nefret ettiği hatta dambıldoru öldürdüğü zaman herkesin küfrettiği hogwarts'ın karanlık güçler hocası. gençliğinde çok çekip sevdiği kadını (herinin annesi) elinden almışlar olmasına rağmen iyilikten hiç vazgeçmemiş melez prens yürekli adam...

Kötü adamdan koca kalpli aşıga dönüşen adam hep içten içten sevmiştim bu adamı ben zaten, ama hain oldugunu değiştirmez. Toprağın bol olsun severus seni[emoji848]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sonunda gözyaşını verdi doğruları gösterdi oğlana düzgün adammış kendini feda etti Allah rahmet eğlesin

12507548_1051821681505775_1643520395576243092_n.jpg

Şu fotoğrafını görünce çok şaşırmıştım alışmışım siyah uzun saçlarına ya.

İzlemedim ki

kesin bunda bişeyler var dediğim karakterdi unuttum şimdi hikayeyi ama yine sağ gösterip sol .s.s

gülüşü ali poyrazoğlu nu anımsattı

hayri pıtır da oynayan adam

te 1. kitapta bile bu adamın seri için kilit bir isim olacağını anlamıştım. ve göründüğünden daha grift bir karakter olduğunu. bence serinin en kral ve derin karakterlerinden biridir. diğeri de luna lovegood'dur fakat j. k. rowling onu ne idüğü belirsiz ginny'e harcamıştır, oysa ki harry'nin yanında görmek istediğimiz karakter tam da luna tarzı kültürlü, deli, cesur, duygusal bir karakterdi.

Geri