Severek Kullandığınız Mobil Uygulamalar?

Konu sahibi son olarak 3440 gün önce görüldü
EyeEm: Instagram benzeri bir fotoğraf paylaşım uygulaması. Kişisel fotolardan çok, sanatsal fotoğraflara ağırlık verildiği için instagram yerine tercih ediyorum.

Aviary: Oldukça detaylı ve kullanımı kolay bir fotoğraf düzenleme uygulaması. Photoshop'un sahibi olan Adobe firmasına ait bir uygulama olduğu için benzer uygulamalardan bir tık önde benim için.

Ttnet Muzik: Geniş repertuara sahip, yasal olarak müzik dinlenebilen bir uygulama. Parçalar hızlı açılıyor. Kullanmaya başladığım zamanlar parça dinleme sınırı yoktu, sonradan günlük 30 şarkı dinleme sınırı geldi.

Dropbox: Belgelerinizi yükleyip istediğiniz yerden çevrimiçi ulaşabileceğiniz kullanımı kolay bir bulut uygulaması. Ücretsiz kısmı 2 gb diye biliyorum.

Photobucket: Foruma ve başka sitelere fotoğraf yüklemek için kullandığım aynı adlı sitenin mobil uygulaması. Kullanıcı dostu, güven veren bir site ve uygulama.

Kullanıp beğendiğiniz uygulamaları paylaşın, faydalı uygulamalardan haberimiz olsun

S health : harekette oldugum her ani kayit altina almasi hosuma gidiyor. Yurudugum her adimi sayiyor, az hareket yaptigimi gorunce o gunun aksami yuruyus yapiyorum

Google foto : dropbox yerine google acount'un foto yedeklemesi daha iyi sanki. Bilgileri gizledikten sonra hicbir sikinti olmuyor. Cektigim her resim otomatik olarak yedekleniyor.Tamamen ucretsiz dilediginiz kadar foto yukleyebilirsiniz. Ve istediginiz pc'den fotolara ulasabilirsiniz.

Abn amro : butun banka islerimlerini telefondan halledebiliyorum sorunsuz bir sekilde

tapatalk : Forumda gezmek için güzel bir uygulama.

Chrome : Tarayıcıların kralı :)

Instagram fotoğraflarla dünya yolculuğu güzel oluyor

Başkalarının görmemesini istediğim ve yanlışlıkla silinmeleri önlemek için Drive'ı kullanıyorum.
Twitter var bir de.

Tarayıcı olarak Opera kullanıyorum
Fotoğraf yüklemek için upload.gen.tr.

geek - ciddi anlamda bedava sayılabilecek fiyatta binlerce çeşit ürünü olan ebay tarzında alışveriş uygulaması. güvenle kullanılabilir, aldığım saat hasarlı çıktı diye hiç itiraz etmeden para iadesi yaptılar hem de saat bende kaldı. xd

Eyem ben de kullanıyorum : )
İnstagram
Yapı Kredi mobil
Twitter
S health

Puffin internet tarayıcısı kullanıyorum. Her türlü yasaklı siteye giriliyor, kafam rahat.

Snapchat
Instagram
Whatsapp
Tumblr
Spotify

Bu kadarcık

JaomRJ.png

Pek aktif olamamakla.
Whatsap
Instagram.
Tuneiln ( serdar gökalp için)

E–devlet