Severek ayrılmak

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Zor şartlar altında devam edemeyeceğinizi anladığınız zaman mecbur kalabilirsiniz.

Bana göre hikayeden ibaret , seven terketmez.

Seven neden ayrılır ki ? Sevmiyordur ayrılmıştır nokta.

Hep söylerim. Bir taraf yeteri kadar sevmiyordur.

Arabeske bağlamak.

Ben günde 10 saat ders çalışmalıydım. Bırakmıştım her şeyi, başka vaktim ve şansım yoktu... Malum kişiye açıkça anlattım ve oldukça anlayışla karşıladı. Yıllar sonra dönüp baktığımda yerinde yeller esiyordu. Ben severek ayrıldım ama o zatı muhteremin anlayışı bu kadarmış. Bir daha görüşemedik...

bu gibi durumlarda bir taraf her zaman diğerinden daha az sever ya da hiç sevmemiştir bilinmez bundan dolayıdır ki çok yoğun yaşanılmayan sevginin kaçınılmaz sonudur

Ayna'sız olmaz, olamaz! : )

[YOUTUBE]1aI8BX4QDVA[/YOUTUBE]

Katlanılmayacak kadar zor olsa kimse ayrılmazdı. Bir tarafı daha az sevmekle suçlayamayız, bazen işler yolunda gitmez. Biten bir ilişki de yeniden başlayamaz, qader qısmet yani bu işler.

İşte o şarkı
Severek ayrılanlar bilirler yalnızlığı

Acı birsey olsa gerek çünkü insan sevdiğinden ayrılmak istemez her an yanında ister

Ayrılırken sevme eyleminin karşılıklı olduğuna inanmıyorum. Bir insan sevdiğine neden yabancı olmak istesin ki? Ben birini sevdiğim zaman kaburgalarımda saklamak istiyorum. Ne severek ayrılması? :/

elinde biiirrr fotoğğraaffff o şimdi burda olmalıııııııı

edit; :liv:

Söverek ayrılmaktan daha iyi sanırım çünkü güzel bir anı olarak kalır

Geri