Severek ayrılık hikayesi

Konu sahibi son olarak 2617 gün önce görüldü
Severek ayrılık hikayesi

Severek ayrılık

Hersey onu tanıdımda da basladı onu cok sevmıstım onsuz yapamıyomdum her an aklımda unutamıyomdum onda benı sevıyomu dıye dusunuyorum aylar gectı ama ben ona soylenemedım sevdımı kalpımden bı ses onda senı sevıyon dıyon arkadasından haber gondermıs ben le konusmak ıstıyomus cok heycanladım kalpım durcak gıbıdı cunku ılk askımdı benım gıtdım dogru onda benı sevıyomus cıkmaya basladık hersey cok guzeldı cok mutluyduk hıcbırsey bızı ayrılamaz dıyonduk 2 sene cıktık onun askerlık gunu gelmıstı ve askere gıtcektı gunlerce agladım manısa askere gıtmıstı 1 ay sonra gelecek nısan yuzuklemısı alacaktık ama olmadı askerlını sırasında arkasının hatası yuzunden sırtından vuruyarak olmus du bende herseyden habersız ondan haber beklıyomdumbı gun sabah erkenden telefon caldı sevındım askım arıyon dıye ama kardesı dı abımı kaybetdık dıye ınanmadım cun ku benı bırakmaz dı ama kader onu benden aldı sımdı anun acısınya yasıyorum sıze tek sozum sevıyorsanız gec kalmadan soylenır sımdı o benım kalpımde yasıyo

Geri