Sevene düştüğünde gitmek....

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Aşk ve Sevgi
b-191514-ayr%C4%B1l%C4%B1k.jpg

Ayrılık çanları vuruyor saatini...şimdi tüm o güzellikleri,buseleri geçmişte bırakıp gitme vakti...Arkama bile bakmadan gitmek...Gözlerimi çeviririmde senden,geçmişimden;ya kalbim geçmezse sizden ,ya beynim kurulursa her gece huzursuz uykulara...Ya hatırlarsam olur olmadık bir saatte yüzünü,aklıma gelirse buselerin,ya kemirirse beni katil düşünceler...Ve ihanetin ihanetin acı rengiyle boyanmış o yüzün ve kandırıkcı sevgilerin,sözlerin ve sonsuza ,inanmış ben,aptal aşık...Masal tadında yasamak isterken bu aşkı konusu film olan bir acı film oldu...Senaryosu elimizde olmayan...Söylesene kim yazdıda uydun bu senaryoya?Kim yazmış ihanetle boyanacağını?Kim söyletmiş o yalan sözleri sana?Kim yazdıda sana gözü kapalı güvenmemi,sonsuz inancımı,büyük aşkımı,kim yazdıda böyle yaptık biz!?Öyle adice yazılmış ki senaryomuz sen bana söylediğin aşk sözcüklerini başkasınada söylermişsin,bana dokunduğun ellerle ona dokunurmuşsun,beni öptüğün dudaklarla...onu.....
Ve şimdi kağıt kalem bende...Son noktayı bana koyduracaklar bu filmde...Vermişler elime kalemi,bir ayrılık yazmamı istiyorlar,acı bir ayrılık şarkısı çınlatmamı kulaklarda...Canımı en yakan ne biliyor musun sevgili?Sevgili diyorum sana sevgilim demiyorum artık,benim değilmişsinki sen,kim bilir kimlerdeydin ben seni bende sanırken,sen kimbilir kaç yalan sevgilide geçirmiştin...Ben geceleri sende uzakta olmanın acısıyla yakarken yanaklarımı yaşlarla,sen kimbilir kiminle unutuyordun beni...kim bilir kimlerle unutuluyordum...Herneyse sevgili en acıtanı gitmek bana düşüyor bu filmde...Bu koca aşık.yorgun,kırgın kalbimi bir köşeye bırakıp 'gidiyorum'demeliyim sana...'Beni kaynettin' diyebilmeliyim...Ahh sevgili neler yaptın bana bilsen...Seni bir saniye görmek için herşeyi yaparken,gitmem gerekiyor şimdi senden...Ahh....Seve düşmese keske gitmeler...Ahh... Sevende bitirebilse keşke sevdiğinde hiçbir zaman olmadığını öğrendiğinde...Ahh...'Sevmiyorum artık'deyişine herkesi inandırdıktan sonra kendide inanabilse keşke..

Geri