Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kız seni neden seviyeyim ben seninle bir sorunum yok ki..Kardeşim kurban olayım bana beğeni ve ya yorum atma, yenge (sade hanım) beni günahı kadar sevmez. Benim de sevdiğim adam burdandır ama o tanımaz. Eski üye olduğum için bilmiyor o bizi. Boşu boşuna kızın gönlünü kırıyorsun. Kızıyorsa demek ki bana iyi ve ya kötü yazmamanız beğeni atmamanız lazım.
Ya sebepsizce bir sürü insan beni sevmiyor hiç kimseye zararım yokken. Seni tanımıyorum ki ben bu yüzden bu kardeş geçen de bana bişey yazınca kızgın surat attın diye eyvahh yandık Sade sçcak ağzımıza dedim :d Ben evli nişanlı sevgilisi olan herkesten uzak durmaya çalışıyorum sorun yaranmasın diye. Kendim kıskancım bu yüzden kadınlara karşı empati kurarım. Benim sevdiğim adam sevmediğim bi kıza burda yorum yapsa naparım? Kıyamet koparırım yaa. Bu yüzden o kardeşe öyle yazdım.Kız seni neden seviyeyim ben seninle bir sorunum yok ki..
Yok yok kızma sebebim onu sınır etmek için:d
Ha yok yok kendini bilip haddini aşmadığı sürece iki tarafında sorun yokYa sebepsizce bir sürü insan beni sevmiyor hiç kimseye zararım yokken. Seni tanımıyorum ki ben bu yüzden bu kardeş geçen de bana bişey yazınca kızgın surat attın diye eyvahh yandık Sade sçcak ağzımıza dedim :d Ben evli nişanlı sevgilisi olan herkesten uzak durmaya çalışıyorum sorun yaranmasın diye. Kendim kıskancım bu yüzden kadınlara karşı empati kurarım. Benim sevdiğim adam sevmediğim bi kıza burda yorum yapsa naparım? Kıyamet koparırım yaa. Bu yüzden o kardeşe öyle yazdım.
sevmeyeyim demiyor seviyeyim diyor .pKız seni neden seviyeyim ben seninle bir sorunum yok ki..
Yok yok kızma sebebim onu sınır etmek için:d
Haha tercüman olmuşsun bana .dsevmeyeyim demiyor seviyeyim diyor .p
Kardeeessss digince aklima geldi hakkini helal et bacimYa sebepsizce bir sürü insan beni sevmiyor hiç kimseye zararım yokken. Seni tanımıyorum ki ben bu yüzden bu kardeş geçen de bana bişey yazınca kızgın surat attın diye eyvahh yandık Sade sçcak ağzımıza dedim :d Ben evli nişanlı sevgilisi olan herkesten uzak durmaya çalışıyorum sorun yaranmasın diye. Kendim kıskancım bu yüzden kadınlara karşı empati kurarım. Benim sevdiğim adam sevmediğim bi kıza burda yorum yapsa naparım? Kıyamet koparırım yaa. Bu yüzden o kardeşe öyle yazdım.

Seven kıskanır eight kıskanmaz.
özür dilerim tamam..
Ya sizi sevmem içinde sevmemem içinde bir neden yok sizi tanımıyorum etmiyorum ben forumda olan insanlara saygı duyarım sizede saygı duyuyorum..@Sade hanımcım zaten sevmeni beklemiyorum sonuçta ben sizi tanımam etmem siz de beniAma Türklerin bir tabiri var. Nefret etmek kelimesini "Günahı kadar sevmemek" diye dillendirirler. Gerisini yazmaya gerek yok yukarıda yazdım zaten yazacağımı
![]()