Seven mi kıskanır yoksa güvenmeyen mi?

Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü
Kıskansın istiyorum (ki kıskanç zaten) ama kıskanınca da kıyamet koparıyorum. Seven kıskanır abi ama abartmamak şartıyla.

Kardeşim kurban olayım bana beğeni ve ya yorum atma, yenge (sade hanım) beni günahı kadar sevmez. Benim de sevdiğim adam burdandır ama o tanımaz. Eski üye olduğum için bilmiyor o bizi. Boşu boşuna kızın gönlünü kırıyorsun. Kızıyorsa demek ki bana iyi ve ya kötü yazmamanız beğeni atmamanız lazım.

Kardeşim kurban olayım bana beğeni ve ya yorum atma, yenge (sade hanım) beni günahı kadar sevmez. Benim de sevdiğim adam burdandır ama o tanımaz. Eski üye olduğum için bilmiyor o bizi. Boşu boşuna kızın gönlünü kırıyorsun. Kızıyorsa demek ki bana iyi ve ya kötü yazmamanız beğeni atmamanız lazım.
Kız seni neden seviyeyim ben seninle bir sorunum yok ki..
Yok yok kızma sebebim onu sınır etmek için:d

Seveninki kıskançlık güvenmeyeninki takıntıdır.

Kız seni neden seviyeyim ben seninle bir sorunum yok ki..
Yok yok kızma sebebim onu sınır etmek için:d
Ya sebepsizce bir sürü insan beni sevmiyor hiç kimseye zararım yokken. Seni tanımıyorum ki ben bu yüzden bu kardeş geçen de bana bişey yazınca kızgın surat attın diye eyvahh yandık Sade sçcak ağzımıza dedim :d Ben evli nişanlı sevgilisi olan herkesten uzak durmaya çalışıyorum sorun yaranmasın diye. Kendim kıskancım bu yüzden kadınlara karşı empati kurarım. Benim sevdiğim adam sevmediğim bi kıza burda yorum yapsa naparım? Kıyamet koparırım yaa. Bu yüzden o kardeşe öyle yazdım.

Ya sebepsizce bir sürü insan beni sevmiyor hiç kimseye zararım yokken. Seni tanımıyorum ki ben bu yüzden bu kardeş geçen de bana bişey yazınca kızgın surat attın diye eyvahh yandık Sade sçcak ağzımıza dedim :d Ben evli nişanlı sevgilisi olan herkesten uzak durmaya çalışıyorum sorun yaranmasın diye. Kendim kıskancım bu yüzden kadınlara karşı empati kurarım. Benim sevdiğim adam sevmediğim bi kıza burda yorum yapsa naparım? Kıyamet koparırım yaa. Bu yüzden o kardeşe öyle yazdım.
Ha yok yok kendini bilip haddini aşmadığı sürece iki tarafında sorun yok :)
O neye kızıp kizmayacagimi bilir ona göre davranır zaten.

Bak dedigim gibi aga cildirmissiniz iste kizlar olarak. D
Not: beni pek ciddiye almayin bu tarz konularda makara yapiyorum o kadar.,

Ben kıskanmam. İlişkideki en tehlikeli olaylardan biridir bence. Kıskanacaksam sevgili olmam zaten.

şu an neden yalnız olduğumu çözdüm.. teşekkürler if..

Kardeeessss digince aklima geldi hakkini helal et bacim
images (36).jpeg

Severim kıskanırım , kıskanma sebebimi ortadan kaldırırım sonra sevmeye devam .

@Sade hanımcım zaten sevmeni beklemiyorum sonuçta ben sizi tanımam etmem siz de beni :) Ama Türklerin bir tabiri var. Nefret etmek kelimesini "Günahı kadar sevmemek" diye dillendirirler. Gerisini yazmaya gerek yok yukarıda yazdım zaten yazacağımı :)

Sonunda gerçek bir örneğimiz de oldu. Herkes kendisine göre bir sonuç çıkarsın.

@Sade hanımcım zaten sevmeni beklemiyorum sonuçta ben sizi tanımam etmem siz de beni :) Ama Türklerin bir tabiri var. Nefret etmek kelimesini "Günahı kadar sevmemek" diye dillendirirler. Gerisini yazmaya gerek yok yukarıda yazdım zaten yazacağımı :)
Ya sizi sevmem içinde sevmemem içinde bir neden yok sizi tanımıyorum etmiyorum ben forumda olan insanlara saygı duyarım sizede saygı duyuyorum..

hop seviyor
hop güvenmiyor
bunlar eğlenceli şeyler

Geri