Seven insanın kıskançlığından bunalmak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben seviyorsam sahiplenirim, kıskanırım yapacak birşey yok :lutfen:
Bunalmaya hakkı hiç yok :28:

Ama seven insan kıskanır tabi dozunu kaçırmadan :) :11111:

Ayakkabımdan kıskanmıştı bir gün, canım ayakkabımın akıbetini bilmiyorum.
Canlıları geçtim, eşyalardan falan o derece.
Anlatsam cidden roman olur.
Sevmek değil bu başka bir şey.
Tatlı kıskançlıklar güzel elbet ama benim yaşadıklarım anlatılmaz yaşanır tarzdandı.
Yaşamasın kimse amaaan.

@Nef’ ayakkabıdan kıskanmak nedir ya hu? Farkında değil miydi o yokken ayakkabılar vardı! Onlar gidince de ayakkabılar kalıyor...
Ayakkabılarımı özledim :WrBj6q:

Aşırısı kıskançlık değil başka bir şey.
Şizofreni.
Bazen ben de öyle oluyor ama geçiyor.xd

Kıskanırım.....
Belli ederim..
Bunaltmam.
Belki de bunaltırım,olaya bağlı.....

Ben de kiskaniyorum ama Ayakkabi baska.
Izmir Tulum Peyniri de baska.
Bir de Semiz Otu baska :b4qPgY:

Onlarla aramdaki bagi sorgulayan hastaneye kapatilmali... Ben degil... :mnyk:

Seven insan kıskanır yorumları var mıydı ya konu içerisinde hiç okumadım ama seven insan bunaltmaz. Bakın kıskanmaz demiyorum bunaltmaz. Kıskançlığı abartarak, birliktelik yaşadığı insanı bunaltan her birey potansiyel bir ruh hastasıdır.

Kıskançlık insanların yaşam alanlarını kısıtlıyorsa , ve sürekli kıskançlıktan oraya gitme , bunu yapma , şunla konuşma deniyorsa bu ruh bozukluğu haline gidiyor demektir , yani paranoid bir kişilik oluyorsunuz.
Yani sorun karşınızdakinden çok artık kendinizin kendinizle savaşı haline geliyor.

Kıskanmak karşı tarafı rakip görüp , elinizde olanı alabileceği korkusu ile sinirinizi sevgilinizden çıkarmanızdır , manevi açlıktır.

"Kıskanan aşık seviyordur” cümlesi kuşaktan kuşağa aktarılan bir önyargının kelimeler dökülmüş halidir. Bu cümlenin en önemli işlevi ilişkilerdeki sorunları örtbas etmektir.sahip olduğunu, başkasına kaptırma korkusu, bir ilişkinin veya bir kişinin yitirileceği endişesidir , sevmek ile alakası yoktur.

Karşındakini yıprattığını bildiğin halde kendi vicdanını rahatlatmak için kendine söylediğin yalandır (sevdiğimden dolayı napiim) demek.

Örneğini 4 sene yaşadım , kıymayın olum birbirinize , kendinizi iyi hissetmenizi sağlamak için karşınızdakinide kıskandırmaya çalışıp kırmayın , akıllı olun bu yüzden , hala sevdiğim insandan vazgeçmek zorunda kaldım mk !!!!

Son düzenleme:
kLara sürekli ilgi ve kıskançlık, baskı üzerine konular açıyor. Kime bu mesajlar acaba, kafamda deli sorular!

Aşırı kıskançlık, güvensizlik belirtisizdir.
Dozunda kıskanın. Yada hiç kıskanmayın, çok sıkıcı oluyor.

Geri