takıldığı başka şeyler olabilir mi…..ne olabilir dersin?.....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
takıldığı başka şeyler olabilir mi…..ne olabilir dersin?.....
erkek milletinden her şey bekleneceği için net bir analiz yapmak çok zor...........takıldığı başka şeyler olabilir mi…..
onlarla da onlarsız da olmuyor ayşim......@Raijin gör hdkndndn bana erkek düşmanı derken utan jskdndn
Dilom beni tenzih ederek konuşuyor.@Raijin gör hdkndndn bana erkek düşmanı derken utan jskdndn
Kıvırma sus hsjdnDilom beni tenzih ederek konuşuyor.
Erkeklerin tek bildigi psikoljik savas,küsmek.
Çok ayıp..Kıvırma sus hsjdn
Bu da a posteriori a posteriori konusmaya calistikca batiyo.![]()
Celal Şengör Zırva
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.youtube.com
Apriori daha mı önemli senin için?Bu da a posteriori a posteriori konusmaya calistikca batiyo.
Hangisi isine gelmedi acaba?
Küsmem ama konuşmam.Bu da a posteriori a posteriori konusmaya calistikca batiyo.
Hangisi isine gelmedi acaba?
Öneminden ziyade, faydaliligina bakilmamali midir Ayşam?Apriori daha mı önemli senin için?
Bakılabilir Süreyyam. Aslında ikisi de yerine göre büyük önem arz eder.Öneminden ziyade, faydaliligina bakilmamali midir Ayşam?
Her iki kavram icinde?
Celal hocayi kastetmistim.Küsmem ama konuşmam.