Sevdiklerinden önce ölmeyi istemek

Konu sahibi son olarak 3070 gün önce görüldü
en guzeli sevdiklerinle ayni anda olmek. ardinda kalanlar acimizi cekmesin hele birde bir es ve coluk cocuk varsa.

Herkesin isteğidir ama sadece istekte kalır..

Bendr isterim onlarin arkasindan sap.gibi kalacagima

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim canım yanacağına onların ki yansın kafası.

En sevdiğim kişiyi kaybettim. İstemiyorum ..

Hep birlikte ölsek olmuyor mu?
İlla bir taraf acı çekecekse onuda yine ben kaldırırım ailem değil :/

Bir evliliği düşünürsem bunun tek sebebi yaşlandığımda ihtiyaçlarımı karşılayabilecek evlatlarımın olmasını istememden dolayıdır.

sevdiğim insanların kimseye muhtaç kalmayacak durumda ömürlerini tamalayacağından emin olsam şu anda ölmeye razı gelirim.

Bencilliktir. Kendisi mâlum acı veya acıları çekmeyi göze alamaz ama arkasında kalanların da ne hâlde olacağını hiç düşünmez.

Bu kesinlikle benim. Arkada kalanların acısı zamanla hafifler ve rızkı da veren Allah'tır.

Sanırım en kötü şeylerden biri evlat acısı, belki en kötüsü bilmiyorum. Bu tarz bi duam olamaz. Bu konularda herhangi bir duam yok. Yaşamın hayırlısı, ölümün hayırlısı. Duam sadece bu şekilde olabilir.

Dilimde bitmeyen bir cümledir, "Ben erken gideceğim ama önce ben ölmeyeyim."

Bu, bir bakıma sevdiklerim ben vefat etmeden önce vefat etsin." dileği. Buna da gelemiyorum. Bende bunu kaldıracak ne yürek ne kalp var. İkisini ayrı tanımlıyorum.

Anam babam Allah'a şükür sağ, yıllar evvel bir tanesi miydi bir yerde miydi, Setsuko'yu gördüm, tanıdım. Hemen olacak bir şey oldu, kızım gibi kardeşim gibi bağlandım Setsuko'ya, bazan - özellikle evladı olmayan benim gibilerin çok sık kullandığı evlat acısı lafını , babamın -Kardeş kaybı çok zormuş" sözünü, iliklerime kadar hissettim. Çok canım sıkılıyor böyle meselelere.

Zavallı Eftalya...

Geri