Sevdiklerin seni uyarıp hayatın hakkında yorum yapabilir mi?

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Sevdiklerin seni uyarıp hayatın hakkında yorum yapabilir mi?

Evet ama dikkat edin sevdiklerim…
Dış kapının dış mandalları demiyor…

Sevdikleriniz zaman zaman değişebilir çok bel bağlamayın daha önce de sevdikleriniz başkaydı ya hani. : )

Ben kimseyi dinlemem herkes konuşur ama kafamdaki neyse onu yaparım yorum yaptıklarında tepki göstermem dinlerim :))

Dikkatimden kaçan bir konu varsa tabii ki uyarabilirler ancak akıl verme / yönlendirme şeklinde ise kimsenin hayatıma karışmasına izin vermem.

Çok normal bir şey bu. Bazen gözümün önündekini görmeyebiliyorum. Önerilere, eleştirilere, yönlendirmelere açığım. Dinleyip dinlememek, uygulayıp uygulamamak benim bileceğim iş.

Akıl istemedigim, danismadiğim sürece dayatici eleştiriler yapılmasından hiç hoşlanmıyorum ben. Fikrini söyleyebilir ancak dayatamaz, terslerim.

33 yaşımdayım 15 yaşımdan beri yedi milyon kere nasihat aldım. En sonunda da bir bok olmadım. Demek çok şeyabmamak lazım. İnsanın huyu-yönelimi neyse değişmez iki rekat nasihatle filan.

Bilakis bende ters teper ekseriyetle.

Zaman zaman yönlendirmeleri yok değil, konusuna göre..

tabii ki uyarabilir, yorum da yapabilir. ben eleştiri kaldırabilen biriyim, kör olduğum bazı konularda belki gözümü de açabilir en yakınlarım.

Uyarabilirler. Ne kadar söz dinlerim orasını Allah bilir… jfjfjjf

Evet, sevdiklerim beni uyarabilir ve hayatım hakkında yorum yapabilir, çünkü bunu genellikle iyiliğimi düşündükleri için yaparlar. Ancak bu yorumlar yol gösterici olmalı ve tabii ki karar yine bana ait olacaktır...

Geri