Sevdiğinizi başkası güldürürse kıskanır mısınız?

• Kullanıcı Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Zamanında Yozgat'ta çalışırken bi kadın doğumcu kız vardı. Benim komik olduğum zamanlar. Etrafımda topluyorum insanları bu kızcağız da diğerleri gibi kahkahalarla gülüyor. Buna bi ortopedist oğlan yanıkmış. Ama daha açılmamış.

Geldi bu oğlan bigün "olmuyo abi böyle sen benim kız arkadaşımı güldürmezsin" dedi.

Lan dedim. Bir o senin nasıl kız arkadaşın, kızın haberi yok. Ben kimseye bişi yapmıyorum, gülmek güldürmek kimsenin tekelinde değil.

Sonra bu atar gider yaptı. Çıkışta otoparka gel dedim gelmedi.

Kıza gittim" haberin olsun yavsak sana yavşayacak, adam olmaz ondan, bana böyle böyle etti" dedim. "Benim ne işim olur o davarla ama söylediğin iyi oldu" dedi.

Sonra öğrendim reddetmis kız bu lavuğu. Başka bi oğlan daha aşıktı buna. Ama kız onu da pısırık buldu istemedi.
Bütün gün bunun için mi bekledik hocam? Bizde goca garı yengemizden dayak falan yedin diye heyecanlanmıştık 😁

Kadın kocayı boşadı. Üç hastane birbirine girdi kadınla yemeğe çıkmak için. Sayı o kadar arttı ki benden rica etti. Adaylarla ön görüş yapıp eleme yapıyordum @Kürt Kedisi

Tamirat bahanesi ile beni eve atmak için, evde sürekli arizalar bahane eden kadını anlattım mı.

Kadın kocayı boşadı. Üç hastane birbirine girdi kadınla yemeğe çıkmak için. Sayı o kadar arttı ki benden rica etti. Adaylarla ön görüş yapıp eleme yapıyordum @Kürt Kedisi

Tamirat bahanesi ile beni eve atmak için, evde sürekli arizalar bahane eden kadını anlattım mı.
Anlat anlat dinliyoruz : dd

Maşallah hocam her türlü fntz mevcut 😂

Kocasına ayıp olur diye Instagramdan layklamadığım için bana küsen öğretmen kadını anlattım ama. O kadar da değil

Geri