Sevdiğinizi başkası güldürürse kıskanır mısınız?

• Kullanıcı Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Anlatcam dememis ki niye bekliyosunuz 🤭

hoca anlatmadı diye sabah ben buraya uzun uzun bir şey yazıp ben bir anımı anlatıyordum ki… sonra sildim, dedim kızlar yine uzun uzun yazmamla ilgili cart curt ederler… Baskı altındayım 💔

hoca anlatmadı diye sabah ben buraya uzun uzun bir şey yazıp ben bir anımı anlatıyordum ki… sonra sildim, dedim kızlar yine uzun uzun yazmamla ilgili cart curt ederler… Baskı altındayım 💔

Hoca deyince aklima hic climax gelmiyo ki. Diyorum hangi hoca 🤔 .p

Sevmek deyince hemencecik sevgilisi ve kocaları ile millet show yapmış :) sadece insan onları mı sever...
Sevdiğim arkadaşlarımı başkası güldürürse kıskanırım..
Örneğin en sevdiğim üye @Anna Karenina hanımı.. benden başkası güldüremez..

Sevdiğimde beni seviyor mu ? Seviyorsa beni tercih ettiyse problem değil.
Sevmiyorsa ya da haberi yok platoniksem kıskanırım daha çok çabalamam gerekir demek ki yorucu şeyler :D

hocam herkes anlatmanızı bekliyor şu an

Zamanında Yozgat'ta çalışırken bi kadın doğumcu kız vardı. Benim komik olduğum zamanlar. Etrafımda topluyorum insanları bu kızcağız da diğerleri gibi kahkahalarla gülüyor. Buna bi ortopedist oğlan yanıkmış. Ama daha açılmamış.

Geldi bu oğlan bigün "olmuyo abi böyle sen benim kız arkadaşımı güldürmezsin" dedi.

Lan dedim. Bir o senin nasıl kız arkadaşın, kızın haberi yok. Ben kimseye bişi yapmıyorum, gülmek güldürmek kimsenin tekelinde değil.

Sonra bu atar gider yaptı. Çıkışta otoparka gel dedim gelmedi.

Kıza gittim" haberin olsun yavsak sana yavşayacak, adam olmaz ondan, bana böyle böyle etti" dedim. "Benim ne işim olur o davarla ama söylediğin iyi oldu" dedi.

Sonra öğrendim reddetmis kız bu lavuğu. Başka bi oğlan daha aşıktı buna. Ama kız onu da pısırık buldu istemedi.

Geri