Sevdiğinize Aileniz Karşı Çıkarsa Evlenirmisiniz ?

Konu sahibi son olarak 575 gün önce görüldü

Sevdiğinize Aileniz Karşı Çıkarsa Evlenirmisiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    25
Aileni karsına alıcak kadar bi sevgi tanımıyorum RABBİM tanıtmasında ..

Sevdigimin sabrina bagli
Boyle bir munakaşa cikarsa zaten evlenmem.

Çok zor ailemi ezmem ama sevdiğimdende vazgeçmem onunda benden vazgecmemesini isterim ki gecmez savasrm cnk yanls bir karar vermedgmden eminim ailemde bana saygı duyar zaten. Allahım göstermesin böyle sıkıntılari

Fikirleri benim için hayati önem taşır. Neden olumsuz baktıklarını öğrenir gidermeye çalışırım.

Ben mantikli biriyim. Kimseyi kolay kolay hayal kırıklığına uğratmam. Kendim için en iyisini benim bildiğimi ailem bilir. Zaten biseyi kafama koydumsa yaparım kimse karşımda duramaz. Kaldı ki herkes evlenmemi istiyor aday adayını istemeyeceklerini sanmıyorum :D

Ailem neden istemiyor? Önemli olan kısım bu.
Benim hayatıma karismazlar fikir belirtiler önemli olan benim kararimdir. Yine en son kararı ben veririm .

Aileme de sıkarım, kıza da sıkarım, voltaya çıkıp 2015 te gelecek affı beklerim.

Evlenmem.
Ailemden başka bir güven dayanağım yoktur benim.Eloğlu bu ne yapacağı belli olmaz.İki gün sonra sen şöylesin böylesin der düzgün biri olsaydın ailene karşı gelmezdin bile diyebilir.
Nasıl moda girdim anında

bilmem büyük konuşmıyım şimdi :T:

Evlenmem sanırım, aileden gerisinin yalan olduğunu öğrendik

buyuk konusmayayim da, evlenmem.

Çok zor ailemi ezmem ama sevdiğimdende vazgeçmem onunda benden vazgecmemesini isterim ki gecmez savasrm cnk yanls bir karar vermedgmden eminim ailemde bana saygı duyar zaten. Allahım göstermesin böyle sıkıntılari

Burda yanlis duami etmistim ki:/
Zorlarim ama evlenmem

Geri