Şimdi bu konuda çok dertliyim a dostlar. Anlatacağım hikaye çok eski bir hikayedir dolayısıyla şimdi düşündüğümde ya bir kıza 5 kişi büyü yaptırmış olsak ne olacak? Kız hepimizde 1 hafta mı geçirecek ecaba? Çok ilginç. Neyse hikayeme dönecek olursak :
Gönül bu ya, hiç aşık olunmamasıgereken birine aşık oldum 6 yıl önce. Bildiğiniz kara sevda benimki. Ne yaparsam yapayım aklımdan ,fikrimden ve gönlümden çıkmıyordu.
Sonunda ''bu iş böyle olmayacak, bir çözüm gerek artık'' dedim ve benim gibi umutsuz aşıklar için ne gibi çözüm önerileri var idye internette araştırma yapmaya başladım.
Bir kitapla kara sevdadan kurtulduğunu iddia eden mi ararsın, etkili meditasyon şekilleri ile kendi benliğine inen mi ararsın, Himalayalar'a çıkıp keşiş olan mı ararsın , daha neler neler, ne enteresan hikayeler.
Onlarca öneri, yüzlerce hikaye.. seç, beğen ve uygula.
Ama sorun şu ki deneyebileceğim tüm yöntemleri demedim ama hiçbiri benim için çözüm olmadı. Himalayalar'a çıkıp keşiş olmadım sadece.
Sonunda bir yerde ''bağlanma büyüsü'' ile ilgili bir şeyler okudum ve bu yöntemi kullanıp da işe yaradığını iddia eden çok kişi.
Hemen eşi dostu araştırdım , dinci bir ark. buldum ve durumumu aktardım.
O da kendisinin tanıdığı bir hoca olduğunu, bu konularda kesin çözümler sunduğunu söyledi ve ilk fırsatta ona gitmemiz gerektiğini belirtti.
Arkadaşımın dediğine göre tam 9 kişi bu hoca sayesinde sevdiğine kavuşmuş.
Arkadaşıma çok güvenirdim, söylediklerini duyduktan sonra havalara uçuyordum, içim kıpır kıpır olmuştu.
Neyse, hocayı ziyaret etme günü geldi çattı. Heyecanımdan gecesi uyuyamıyordum ve arkadaşı da uyutmuyordum.
Sonunda sabah oldu ve hocanın evine doğru yola koyulduk, 20 dak. yolculuktan sonra evine ulaştık.
Bizi muhtemelen kızlarından biri karşıladı ve bir bekleme salonuna aldı. Çok beklemeden de muhterem hocanın odasına alındık.
Hoca ile tanışma faslından sonra derdimi detaylıca anlattım.
Derin bir şekilde bana bakarak ''Anlıyorum evladım'' dedi , sakince ve daha önce bu tür vakalardaki başarılarından bahsetti biraz. Benim de derdime çare olacağını kendisinden emin bir şekilde dile getirdi.
Hocanın güven veren ses tonu ve kendinden emin bir tazı vardı. Kendisine kısa sürede gvenmiş, Sevdiğimin bana bağlanacağına iyiden iyiye inanmıştım.
Biraz daha konuştuktan sonra neler yapacağımı, kendisinin neler yapacağını detaylıca anlattı.
Akabinde de benden istediği malzemeleri teker teker sıraladı..
Bir muhabbet kuşunun 2 parça tüyü
Sadece Ağrı dağı eteklerinde yetişen Katırımsı Nevruz Otu
1 çay bardağı zemzem suyu
1 tanecik kesme şeker
Bir horozun ibiği
Bir parça ekmek
Bir tane sokak köpeği
Ve son olarak da sevdiğim kızın donundan bir parça..
Son isteği duyar duymaz ''hastir şimdi boku yedim işte'' şeklinde bağırarak odadan bi hışımla çıktım. Gözlerim dolmuştu, tutamıyordum kendimi..
Arkadaş hemen peşimden geldi.. Ne oluyor Alkollerin Efendisi, neden durup dururken sinirlendin?
Ben ise ağlamaklı gözlerle..
Olm..
Adriana Lima'nın donuna erişebilsem burada ne işim var benim???