Sevdiğiniz kişi sizi sevip belli etmesse ne yapardınız?

Konu sahibi son olarak 3037 gün önce görüldü
belli et çabuk hemen hayat kısa geçiyor zaman hemen şimdi belli et bekliyorum hadi çabuk derim

O belli edene kadar belli etmem, ne kadar giderse artık.

Sevmiyorda seviyor gibi yapmasındansa ,sevsin'de belli etmemesini daha çok tercih ederim.

Sevipte bunu bana hissettirmiyorsa sevilmediğimi düşünürüm geri çekerim bende kendimi. Seven sevdiğini hissettirsin.:T:

Sçs yazıp çok hafife alan var

Seviyor, sevdiğini belli etmiyor ve bunu biz biliyorsak, ortada bir sorun yok mu?.. Belli etmiyorsa nasıl biliyoruz mesela?.. Kafamda deli sorular.. :benmi:

ben müneccimim demek ki
fal bakar yolumu bulurdum

50 tlye tarot açarım
25 e size de anlatırım falınızı :T:

Simcik canlarim bazen hoslaniriz karsida da bir kivilcim görürüz ancak o kivilcim hicbir zaman harlanmaz öyle sürünür gidersin ya hani baslik bana boyle bir şeyi cagristirdi. Bildim mi?

Seviyorsa zaten direkt seviyorum diyorlar. Bu gibi durumlarda karşı taraf gönül eğlendiriyor. Belki yedekte tutma çabası da olabilir. İnsan birini severse neden söylemesn ki? Sonuçta başkasına kaptırma ihtimali de var yani. Sevmiyordur özetle. -)

Gizliden sorularımla sıkıştırır cevabını bulurdum.

Sevme umudumu yavaş yavaş yitirirdim herhalde.

Kişisine göre değişir…

belki seviyo sanıyorsundur

etmesse……
haliyle beni sevdiğini bilemem, bi şey yapmam napayım ne uğraşacağım :emo:

İş, askerlik, okul vesaire mecburiyetten ötürü yan yana olduğun insanlardan sevgisini belirtenlerin geneli sahtedir. Gerçekten değer verenler sevgi sözcükleri kurmazlar. Buna gerek yoktur. Davranışlarından belli olur bu.

Korkak erkoyla yol yürünmez maalesef

Geri