Sevdiğiniz kişi sizi bir başkasının yanında küçük düşürse ne yapardınız?

Konu sahibi son olarak 1072 gün önce görüldü

Sevdiğiniz kişi sizi bir başkasının yanında küçük düşürse ne yapardınız?

• Sesimi çıkarmazdım.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Fikrim yok

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
Seven insan sevdiğine bunu yapamaz diye düşünüyorum Yapmışsada Affedemem ben

Uyarır Birdaha Yapmamasını Sölerim Bidaha Yaparsa Dalarım Ağız Burun Girerim.

men de onu alçaltmaq olardı

O an hiçbir şey yapmazdim.sonra uygun,etkili bir dille bunu bir daha yapmaması gerektiğini söylerdim.hiç hoş olmayan bir davranıştır.

Sevdiğim kişi olmaktan çıkar ve sıradan birine dönüşür çünkü böyle konularda hiç toleranslı değilimdir.

Bugün nostaljik moddayım.

9-10 yaşlarındayım. Bir gün babamla çerezciye girdik, babam kabak çekirdeği alıyor. Çerezci de kabuklu fıstık ikram edip “Abi bu da çok güzel yeni geldi taze mahsül biraz bundan da tartayım.” diye fıstık satmaya çalışıyor.

Babam da “Evde var fıstık. Teşekkürler.” dedi çerezciye. Ben direkt atlayıp “Yooo evde yok ki fıstık baba.” dedim. Babam da “Tamam o zaman bir kilo ver dedi.”

Eve gittik sonrasında benle konuştu. “Bak oğlum, ben de biliyorum fıstık olmadığını ama almak istemedim çünkü taze değildi. Elinde kalan mahsülü satmak istiyordu. Esnafa bana bayat fıstık mı satıyorsun sen demem hoş olmazdı ondan evde var dedim. Sen o an evde fıstık olmadığını biliyordunsa da esnafın yanında konuşmak yerine çıkınca bana sormalıydın. Bir aile üçüncü kişilerin yanında birbirini boşa düşürmemeli ama merak ediyorsa da sonrasında sormalı, diğer kişi de cevap vermeli.” minvalinde bir konuşma yapmıştı.

O yüzden ben ne başkasının yanında, ailemden, dostlarımdan biri ile tartışırım ne de o bir şekilde beni “küçük düşürmüşse” o an karşılık veririm. Bilahare iletişim kurar, konuyu konuşuruz zaten.

Orada onu bozarım sonrada ayrılırım o itten

Ne ka aşağılayıcı kalp kırıcı bir hareket, kabul edilemez. Halet-i ruhiyemin sonrası için surat eşgalimden korkması gerekir..

Adı üstünde ''sevdiğim kişi'' öyle bir şey yapmaz, yaparsa sevdiğim kişi olmaz...

Geri