Sevdiğiniz kadın için

Konu sahibi son olarak 1727 gün önce görüldü
tumblr_p3153aAMJ61u57vcpo1_250.gif

Sevdiğiniz kadın için dünyayı yıkmanıza gerek yok…onun dünyasını başına yıkmayın yeter.

Sevdiğiniz kadına umut vermenize gerek yok…sizinle kurduğu hayallerini boşa çıkartmayın yeter…

Sevdiğiniz kadına kendinizi ispatlamanıza gerek yok…size olan sonsuz güvenini suistimal etmeyin yeter…

Sevdiğiniz kadını göklere çıkarmanıza gerek yok…ona sımsıkı sarılıp ayaklarını yerden kesin yeter…

Sevdiğiniz kadını illa güldürmenize gerek yok…yalanlarınızla onu ağlatmayın yeter…

Sevdiğiniz kadına cenneti vaat etmenize gerek yok…ona ihanet edip hayatını cehenneme çevirmeyin yeter…

SEVDİĞİNİZ KADINA ADAMLIK TASLAMANIZA GEREK YOK…

AZICIK ADAM OLUN YETER…

Alıntı

adam gibi adam
azıcık adam
adam olun lan
damsız girilmez

Bence sevdiğiniz kadın/erkek için ''kendiniz'' olun, her zaman.
İnsanlar sevgili aşamasındayken sahte davranıyorlar ve asıl kendilerini evlilik halinde gösteriyorlar.
Hal böyle olunca ''evlenince değişti'' argümanı gelişiyor. Oysa adam/kadın değişmedi, en başından beri öyleydi ama kendisini gizliyordu. Evlenince karakteri açığa çıkıverdi. Nihayetinde ömür boyu numara yapamaz ki.

Benim sevdiğim kadından beklentilerim;
Bana hediye rolex alması, kısa vade de bizi zengin yapması, sevgili babasından/mızdan yüklü miltarda miras kalması vsvsvs gerisini ben hallederim

''İhanet'' etmeyin.
Çünkü; Arkada bıraktığınız insanın, her daim ahını alırsınız.
Ah'ın ulaşamayacağı mesafe yoktur.
Asla ve asla mutlu olamazsınız.

Gratis satın alın yeter

Geri