Sevdiğiniz insanla mı , arzuladığınız insanla mı , beraber olursunuz ?

Konu sahibi son olarak 3732 gün önce görüldü

Sevdiğiniz insanla mı , arzuladıgınız insanla mı beraber olursunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    17
Algılar kapalı sanırım , sanki herkes sevdiği insanla beraber oluyor herkesin istediği olsaydi şimdi ayda uçuyor olurduk.
Bu tercihler hep var hayatta siz dünyada yaşamiyorsaniz bilemem tabi.

Arzulamak olayın çok başka bi boyutu.
Tutku ile sevgi arasında çok büyük farklar var.

Arzuladikca sevebiliriz
Sevdikce arzulayabiliriz.
Bu standartlarla kimseye yaklasmiyorum. Elimi tuttugunda dizlerimin bagi.cozuluyorsa o adamla ilerliyorum. Buda 2 kisiye nasip oldu. Ikiside bitti.
25 yasindayim artik titremiyorum dizimdeki sivimi azaldi nedir. Annemin dedigi kisiyle evlenirim

soru baya bi cüretkarmış yalnız ?

sevdiğim insanı arzularım , beni arzulayan insanlada birlikte olabilirm sevgilim yoksa sanırım gayet net

soru şöyle olsa net olurdu

sevgilinizlemi sex yaparsınız
arzuladınız insanlamı sex yaparsınız

sanırım ten uyumunuda bundan sormuş arkadaş , ve evet ten uyumu diye birşey var ama oralara girmiyelim isterseniz

Sevdiğim

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Salt sevmeden arzulamak ve bunu fiilen yapmak kimlerin lüksü bilmem ama benim değil. Duygusuz birliktelik bana aşağılıkça geliyor.
Sevdiceğim olsun hep zaman.

• Beğen
Tepkiler: ne
İkisiylede olmam...
Sevdiğime kıyamam...
Zaafıma da yenik düşmem...

Bilgi - İnanç - Eylem

Bir ömür beraberlikse maksat, sevdiğim insan tabi hem sevdiğim insanı arzulamiyorsam zaten sorunluyum demektir.

Sevmedigin, seni sevmeyen insani, hatta tanimadigin birini nasil arzulayabilirsin ki zaten? Ben anlamam oyle seyleri, cok mantiksiz ve kotu, hatadir o :D

Duygusal bir bagin olursa, ruhlariniz zaten bir olur. O bir olduktan sonra, ten uyumu da olur.

Geri