Sevdiğiniz İnsanın Geçmişi Önemli Midir?

Konu sahibi son olarak 2608 gün önce görüldü

Sevdiğiniz İnsanın Geçmişi Önemli Midir?

• Bence hiçbir Önemi yok!

Kullanılan: 7 13.7%
  • Tabikide Önemlidir..

Kullanılan: 18 35.3%
  • Geçmişe değil,gelece bakarım

Kullanılan: 15 29.4%
  • Diger

Kullanılan: 11 21.6%

• Kullanılan toplam oy
    51
İnsanız beşer şaşarız. Her insan hata yapabilir.
Aslında bu Allah'la arasında kalmalıdır.. Bağışlayıcı odur .
Geçmişe önem veriyoruz elbetteki ama üstünde durmamak en doğrusudur.

bazı durumlarda önemli öyle herşeye takılan birisi değilimdir :)

Tarihine de posta koyarım benden öncesini yasanmamıs say..
Önemli değildir.
Bugüne bakmak gerekir.

Geçmişe değil,gelece bakarım

Geçmişe değil, gelece bakarım

Sanki hepimiz meleğiz de birde karşımdaki insanın geçmişini sorgulucam :) Herkez kendinden sorumludur. Cehennem dediğin dalı odunu yoktur, herkes ateşini kendi götürür. Mevlananın her sözünü paylaşırız ne olursan ol gel deriz :) sonrada geçmişi bizim için önemli deriz. Ne güzel İstanbul be :)

Sanki hepimiz meleğiz de birde karşımdaki insanın geçmişini sorgulucam :) Herkez kendinden sorumludur. Cehennem dediğin dalı odunu yoktur, herkes ateşini kendi götürür. Mevlananın her sözünü paylaşırız ne olursan ol gel deriz :) sonrada geçmişi bizim için önemli deriz. Ne güzel İstanbul be :)

Şu yorumdan önce evet yazacaktım hatta anketi bile o niyetle açtım :p Fakat gayet doğru bir tespit. (:

biyere kadar önemli biyerden sonrası mühim deeel :sleep:

Söyle birsey var ama. Benim icin insanin gecmisi, eger hala pismanlik duymayip o kötü seylere devam ediyorsa, önemlidir. Örnek veriyorum; hirsizlik, uyusturucu gibi kötü aliskanliklar. Sonucta ben bi ömrümü ona emanet edicem buda önemlidir yani.
Ama yok dedigin gibi o kötü gecmisini gercekten gecmiste biraktiysa kapim her zaman aciktir :)

Duruma göre değişebilir

Bir Geçmiş ve Bir de Geçememiş var çünkü.

TıLsıM Anlatabildiysem derdimi ne mutlu bana :)

LaL geçmiş diyoruz zaten şuanda öyle birşey olsaydı anlardın ve doğal olarakda ayrılırdın dimi :)

Tabe lan önemlidir. Ama o kadar aşırı olmaz...

Belki o kız benden önce yolluydu herkesle oldu kendini bana yamayacak ? Nereden bilecem bunu her kız dürüstlük abidesi değil sonuçta...

Nasıl biriyseniz öyle biri çıkacak karşınıza , iyi kızlar iyi erkeklere, kötü kızlar kötü erkeğe yakışır misali. Yanlış hatırlamıyorsam ayettede var. O yüzden HerculeS merak etme sana nasıl biri çıkacağını yazdıklarından olsun imzandan olsun az çok hayal edebiliyorum :)

DoGu

Kalsın kardeşim ben almayayım karşıma kimse çıkmasın mümkünse ;)
Sen bence kendi hayatına odaklan boş ver benim hayatıma giren çıkanları, yol verdiklerimi yada gelecekte girecekleri...

Erkek adamın geçmişi sorgulanmaz yapmış,bitmiştir.Benden sonraki hayatı önemli.Ama bir bayanın geçmişi eğer ki ele alınmayacak şekildeyse önemlidir.Geniş olmamak lazım ;)

Kıskanç biri olarak Bu konu üzerinde çok dururum Önemlidir ;)

Geri