Sevdiginiz insanın bir başkasıyla mutlu oldugunu görmek sizi etkiler mi ?

Konu sahibi son olarak 2617 gün önce görüldü

Sevdiginiz insanın bir başkasıyla mutlu oldugunu görmek sizi etkiler mi ?

• Evet

Kullanılan: 14 66.7%
  • Hayır

Kullanılan: 5 23.8%
  • Diger

Kullanılan: 2 9.5%

• Kullanılan toplam oy
    21
Bencilim bu konuda.:)

Ne evet ne hayır..
Öyle kararsızım bu konu da..

Baskasiyla mutlu olcak mertebeye gelmişse, hic mi hic etkilemez.

Olumsuz olarak hayır.Tabi şartlar normalse...Fakat beni istemiyorken madrabaz,karakter yoksunu bir insana körü körüne bel bağlamasına kızarım ve nasıl böyle geri zekalı birini sevmişim diye kendime içerlenirim.

İncinmiş bir egom yok, dolaylı olarak bana ait olmayan kara toprağındır tarzı borderline bir yapım da yok

Olumsuz olarak hayır.Tabi şartlar normalse...Fakat beni istemiyorken madrabaz,karakter yoksunu bir insana körü körüne bel bağlamasına kızarım ve nasıl böyle geri zekalı birini sevmişim diye kendime içerlenirim.

İncinmiş bir egom yok, dolaylı olarak bana ait olmayan kara toprağındır tarzı borderline bir yapım da yok

sana karada ölüm yok o zaman :d bu kafa yapısı da mutluluğa çok yakındır. tebrikler :e

Hayır etkilemez onun adına sevinirim.

Etkiler, mutlu olmasın kardeşim .Benimle mutlu olsun, benden başkasıyla mutlu falan olmasın sürünsün.

Nasıl ya ben melek miyim ki onu başkasının kollarındayken mutluluğunu isteyeceğim ;)

Onu seviyor ve istiyorken bunun düşüncesini bile kaldıramam

İlişki bittiyse sallamam ama onu da söyleyeyim

Umursamam kasimda evlendi daha evlenmeden evvel bile acaba tepki verirmiyim diye nabiz yokladi orali olmadim ;)
Gitsin bnden otede kundulasinlar baslarini mi bekliyim ;)

`
urussib moives uno

Hayatıma girmiş bir şekilde çıkmış tüm kişilerin mutlu olmasini dilerim.

Geri