Sevdiğiniz İnsana Açılmak

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bir kişiden hoşlanıyorsanız eğer şunu aklınızdan çıkarmayın aşık olduğunuz kişiyi kesinlikle iyi tanımanız lazım çünkü açıldığınız o dakikalarla sayılı zamanda büyük bir hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Son düzenleme:
* Kim ne derse desin aşkın gözü gerçekten de kör arkadaş. Öyle bir renk körlüğü ki tedavisi yok. Karayı ak yapar göz bebeklerinize.

* Sevilene açılmak cesaret gerektirir , alınacak red cevabı bu eylemi geciktirebilir ama unutmamak lazım yarın çok geç olabilir.

Dar bir pencereden dünyaya açılmak gibi bişey bu...:D:D

açılmaya karalısın ama bin tilki dolasıyor aklında . acaba iletişim tamamen koparsa ... sanırım bu platonik oldu :d

Bir kişiden hoşlanıyorsanız eğer şunu aklınızdan çıkarmayın aşık olduğunuz kişiyi kesinlikle iyi tanımanız lazım çünkü açıldığınız o dakikalarla sayılı zamanda büyük bir hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Bu benim görüşüm siz olsaydınız ?

ben bu konuyu açtığımda ne güzel düşünmüşüm :dusun:

Açılmam. Başkasına açılıyor mu diye beklerim. Açılıyorsa, canı cehenneme . :)

İçine atacak bi olay değil. Deli eder adamı.

Kendinden eminsen gidip konuşacaksın aga. Lamı cimi yok bunun.

Çoğunlukla karsidakine göre şekillenmeye calisilan durumdue aslında
Nabiz yoklanir ağız aranir karsiligi var gibiyse devam edilir ve duygular acilir ama olumsuz gibiyse içine atilir insani yer bitirir (bu genelde yapilan)

Sahsi fikrim gercekten seversem hesap kitap yapmam tek kalemde soylerim
Icime atmam cunku mutlaka o icte birikenler can yakar acı verir

arkadaş sen yaşadığın müddetçe ölüm riskini göze aldın zaten bundan daha riskli birşey olabilir mi? sevdiğin kişi ya seni reddederseymiş peh..
risk almadan yaşayan insan, hayattan zevk alamayan, hayatında pek birşey başaramayacak olan, ezik insandır bana göre. onun icin, risk alın.

Açılın gitsin ya boğulursunuz yada beraber kıyıya çıkarsınız '

Bir insana açılmadan önce sonucunu çok iyi düşünmeliyiz .
Yoksa en sonunda pişman olupta üzülen biz oluruz .
açılacağın insandan sinyal almadan açılmamalısın bu da bnm düşüncem :)

Ucunda hayalkırıklığıda olsa gidip açılın.
Aylarca kendinizi yemek yerine gidip açılırsınız, baktınız olmadı hayal kırıklığı yaşadınız yeni bir yol çizersiniz.

Geri