Sevdiğiniz iki arkadaşınızın arası bozulunca taraf olur musunuz?

• Kullanıcı Aden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
Çoğumuz böyle durumlarla karşılaşmışızdır. Hatta taraflar ayrı ayrı gelip kendinin haklı olduğunu anlatırlar.Taraf olmamızı söylerler.

Laf taşımadan fikirlerimi açıkça söylerim. Kim haklı kim haksız

Değer verir dinlerler. Sonra çekilirim. Gerisi onlara kalmış.

Ben ne yaparım bilmiyorum,o anki ruh halime bağlı.Canınız cehenneme diyebileceğim gibi fikrimi de söyler birbirinden özür dilemesini sağlayabilirim.Aynı zamanda iyi terrapistim.:):)

Hayır banane ki ?
ulan arkadaşının eski sevgilisiyle olup arkadaşına trip atan kazma geldi aklıma :D

orta yolu bulup yapıcı davranmaya çalışırım mevzu ciddi ve gerçekten birinin hakkını yendiğini düşünüyorsam tarafımı belli ederim

Taraf tutmam galiba:) ama pekte emin değilim düşünmeliyim:):)

kendi aranızda halledin derim karışmam
ama biri haksızlık yapıyorsa güzel dille diğerini uyarırım yine bildiğini yapıyorsa kendisi bilir yapacak bir şey yok:)

Olurum, ikisinin kafasını birbirine vuran taraf olurum. 'oğlum siz arkaşsınız yağ :ofkelendim:, '-garson bize 3 arjantin lütfen, köpüklü olsun.

Bitti bak çözdüm sorunu.:bekle

sevdiğim 2 arkadaşım bıçaklarla birbirlerine girdiler araya girmekten ziadesiyle pişman olmuştum , izini taşıyorum o yüzden kavga edip 2 arkadaşım küsüşürse 2 sinide eşeklik edio die eşek sudan gelinceye kadar döverim

Taraf olmam elbet ancak arabuluculuk yaparım.

Sevdiğim iki arkadaşımsa arabulucu olurum. Ama birini sevmiyorsam taraf olurum :d

Taraf olmam aralarını bulmaya çalışırım. Olmazsa seçim yapmam ikisi de benim arkadaşımdır.

Suçlu/haksız suçunu kabul etmezse, taraf tutarım.
Haklıdan ayana olurum.

Hiç iki taraf olacak arkdasım olmadı. Hepsi ayrı ayrı tanıştığım yerlerden yani birbirleriyle alakaları olmadıkları için sorun olmuyor.

Geri