Sevdiğiniz için yapabileceğiniz en büyük fedakarlık hangisidir?

Konu sahibi son olarak 1072 gün önce görüldü

Sevdiğiniz için en fazla hangi fedakarlığı yapabilirsiniz?

• Alışkanlıklarımdan vazgeçmek

Kullanılan: 0 0.0%
  • Yaşadığım şehirden vazgeçmek

• Sağlığı için bir organımı vermek

• Giyim tarzımı onun istediği yönde değiştirmek

• Yaşam kalitemden vazgeçmek

• İşimden/kariyerimden vazgeçmek

• Kullanılan toplam oy
    2
Sevdiğiniz insan için göze alabileceğiniz şeylerin bir sınırı var mıdır? En fazla ne yapabilirsiniz ?

Yüreğimi vermişim daha de yapabilirim ki:) can demisim nefes demisim ötesi var mı?

me™n bir de™fe™ gül alıbdım

Seviyor olmak zaten büyük fedakarlık gerektiren bir şey. Sevgili olmak için olanlara bir şey denmez, hayatına değer katacak birisi varsa zaten fedakarlık yapmadan ilişki olmaz.

beni ben olarak kabul etmesi daha mantikli, o benim icin nelerden vazgeciyor onu tartmak gerek.

Mesela sevdiğim bi' köşeden kalkıp sevmediğim başka bi' tarafa oturabilirim. Hani herkesin evde kombinesini aldığı bi' koltuk neyin vardır ya. Ö çeşit. Yerimden kalkarım başka yere otururum.

A D A M L I K T A B U G Ü N .

Gururumdan vaz geçebilirim. Dinimizde de gurur pek hoş karşılanmaz. Ve vaz geçtim de, ama çok can yakıyor.
İlk tartışmamızı yaşadık, haybeye bir sebepten. Ve ben özür diledim, içim kan ağlayarak. Çünkü haklı olan bendim. (İntikamı ileride alınacak tabii ki.)

Son düzenleme:
Hayati şeyler dışında her şey yapabilirim gibi.

Fedakarlık karşılıklı. Öyle ölürümm biterim her şeyi yaparım laflarına inanmam ben. Bize ne kadar karşılığı o kadar.

Ben çok pozitif yazdım aslında. Gerçekçi oldum yani. Sen huysuzluk etmek için öyle anlamak işine geldi :)

Ben en cok kadinlarin kendi kariyerlerinden, hedeflerinden/hayallerinden vazgecmesine uzuluyorum. Esiniz dahi olsa bunu yapmayin, cok istiyorsa o kendi kariyerinden vazgecsin.

Hele de giyim kusama karisma hadsizliginde bulunuyorsa (kisa giyme vs vs), yollari bir an evvel ayirin. Daha ne istedigini bilmeyen, karaktersiz biriyle birliktesiniz demek ki.

Gerekenden fazlasını yapmış biri olarak , anlatılmaz yaşatılır diyorum :)

Geri