Sevdiğiniz İçin Ailenizi Karşınıza Alır Mısınız?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü
Çok seviyorsunuz bir kişiyi ama aileniz o kişiyi bir türlü sevmedi istemiyor sizin onunla evlenmesini yada onun ailesi sorun çıkartıyor siz ne yaparsınız bu durumda?

Ailem olmasaydı sevdiğim olmazdı, o yüzden almam.

ay ben daha küççüğüm :pppp

yegenim bak, iyi anlayin bu sozleri. cogunuz yeni yeni yetisiyor hayata. yeni yeni filizleniyorsunuz. az bucuk eliniz cepte yurumeyi ogrenince hemen buyudum adam oldum hesabina gemileri yakiyorsunuz. oyle degil.

birini seversin, dersin ki ana ben bu kizi alacagim. guzel. bu sevdigin insanin gecmisini biliyor ve kabul etmissen sorun yok. ama ailenin lafini da kulak arkasi etmeyeceksin. onlar bilmeden konusmazlar. senden 40-50 sene evvel goz acmislar dunyaya. 10-15 senelik şuurunla sen onlari alaşağı edemezsin.

sana bir laf anlatiyorlarsa dinle. ölç, biç, tart. hele bir bak ne diyorlar. konu sadece kizin geçmişi değil. bir bakisla kizin huyunu suyunu ahlakini da cozerler. konu kiz da degil. ailen kizi begenir ama der ki bu bizim it oglumuza fazla. heeey gidi yegenim, neler var bu hayatta. baba, oğluna kefil olmuyor. bunlari hep gorduk.

heeee, ne olursa olsun sen ve sevdigin tamam dediyse ona ailen de saygi duyacak. saygi duymuyor mu? yapacaksin bi cocuk, indireceksin kucaklarina. ana baba yuregi su gibidir. hemen isinir.

aileyi silmek diye bir sey yok. kabul etmeyiz boyle seyleri. delikanli adam idareci olacak. bu senin ailen. karin da ailenin parcasi olacak.

sen yurek sahibi olacaksin her zaman. babandan sorumlulugu devralip, ailene, karina ve çocuklarına sen bakacaksin.

dort dortluk bir hayat, hayalciliktir. aileyi ve karini yonetemezsin. idare edeceksin bunlari.

imza atana kadar karim olacak sanarsin. imza attıktan sonra sen onun karisi olursun. hele bir ipin ucunu kacir, dayini hatirlarsin.

yegenim, aileni ve karini kanadinin altina alacaksin. acini belli etmeyeceksin kimseye. zaaf halinde gormeyecekler seni. herkes sakatlanabilir, sen sakatlanmayacaksin.

silmeyeceksin, yazacaksin.

Yeni yetme donemlerimde yapmistim öyle bi hata sonra essekler gibi pişman oldum bi daha yapar miyim ? Asla...

Bana neğğ bana neeeğ beni ağl beni ağl onu alma :gtr:

Afra Hanım kes, konuşma diyorsa bir bildiği vardır değil mi Mastor?

çok güldüm bu "bir bildiği vardır" muhabbetine :D sinirim bozulduğ

Hiç komik degil.s

Geri