Sevdiğiniz halde açılamadığınız birini en yakın arkadaşınız sevse ne yapardınız?

Konu sahibi son olarak 3038 gün önce görüldü
Sevdiğim biri varsa bunu en yakin arkadaşım zaten bilir.Bunu bildiği halde yaparsa o kisi benim arkadasim olmaz.Ama hoslanmadan ibaretse ve arkadaşım bilmiyorsa ikisine de asla kizmam kendime kizarim.

Birini istiyorsanız,bunu arkadaşınıza söylemeniz lazım ki, bu durum yaşanmasın.Biz arkadaşlarla istişare eder birbirimize danışırız.

seviyorsam açılırım sonra o düşünsün : )
ha açıldığım halde başkasını seviyorsa paşa gönlü bilir kimse vazgeçilmeyecek kadar önemli değil nazarımda

Artık en yakın arkadaşım olmazdı...
Mutluluklarına inanırsam uzaklaşırım..

oldu-o-zaman-biz-kalkalim_1107318.gif

kızlar aranızda
benden hoşlanan varsa
gelsin açılsın

dhskjd ya üstteki üyenin kafası beni öldürecek :D

ya ben şeyi annatmıştım size, su yeşili gözleri olan biri vardı da, sonra ben ondan iftar teklifi beklerken, o bir arkadaşımı görmüş gitti "beni tanıştırır mısın" diye teklif etti lksk biraz sarsılmıştım
peki gittim naptım, gittim söyledim kıza napim ay dedim ki "kısmette bu da varmış" lfsdj
sonra işte evlendiler iki çocukları oldu aksj yok kız kabul etmedi tanışmayı :D
biliyor musunuz ben birini seviyorsam, bunu kimse bilmez adamın kendisi de dahil, ben karşı tarafın da ilgisi olduğundan emin olana kadar tutarım kendimi :aeg: keşke böyle olmasam.

netice-i kelam, böyle bir durum yaşansa, koyarım cebime hayırlısını, karşı kaldırıma geçerim. Yapacak bir şey yok.

cebine uyuşturucu koyar polise ihbar ederim.
Ben sevip alamadıysam, hapis yatsın

Ben sevince pisleşiyorum.
ya benimsin ya toprağımsın modundayım ksjs

espritüel halim kızların hoşuna gidiyor

Ergenler buna cevap versin.

Geri