Sevdiginiz birinin faceden sizi silmesi

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Eskiden olurdu vardı böyle birkaç tip farkedince eğer hala engellememişse ben engellerdim asdfgjk

patadan silme
bi diyeceğin var mı falan de

Sevdiğim demeyelim de bazen bazı insanlar durduk yere arkadaşlıktan çıkarıyor, çok şaşırıyorum. Öyle çok şey paylaşan biri de değilim ki ne geçiyor acaba akıllarından..

Faceden değilde hayatımdan sinirim yüzünden bir sürü insan çıktı, o an gelen öfke insana en iyi yolun bu olduğunu düşündürüyor. Bazılarında pişman oldum, hata bende olduğu halde üste çıktığım oldu tabi öfkeliyken bunları kabul etmek imkansız.

Sonrasında bunu yaptığınız insana özür dilemeye yüzünüz olmuyor, en azından benim yok.

Ne çok acı var

Fark edersem ne ala, fark etmezsem fark etmemişimdir. Fark edersem, ne oldu ki diye düşünürüm ama çok da üzerinde durmam. Çünkü benim de daha önceden açıkladığım sebeplerden feysten arkadaş temizlemişliğim vardır. Fekat ben daha kötüsü hayatımdan çıkarıyorum, bakın bence bu çok önemli. Dönüp bakmıyorum bile, pişmanlık sıfır.

Facebook kullananlardan olmadım hiç fakat;daha modern tarafından İnstagram üzreinden gideyim;zaten sadece yakın çevrem bulunuyor.Böyle bir durum geliştiğinde;benden sadece toz alınabileceğini düşünüyorum.

Beni kim sildi kim silmedi takip edemiyom ki. Muhtemelen farkına varmam.

Geri