Sevdiginiz birinin faceden sizi silmesi

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İnsana ''ne yaptımda sildi'' yargıları bırakır, üzer.

Senin sevdiğin birini silmek zorunda kalmam kadar üzücü değildir.

Üzülürüm eğer arkadaş listesinden çıkarttı ise ben de onu engellerim.

Şaşırırım ama basit bir hareket olduğunu da düşünürüm. Genelde, samimiyetim olmayanları ve saçma sapan siyasi paylaşımlarda bulunanları, ötekileştirici bir biçimde yazanları siliyorum ya da takipten çıkarıyorum. Görüşü ne olursa olsun. Ama seviyorsam ve bir sebebi yoksa yapmam.

Bana yapan olursa, şaşırsam da, çok da üzerinde durmam. 78 tane derdim var, bunlar tıs yani.

Kullanmadigim için bilmiyorum ama üzer. .

kullanmiyorum ama duyuyoruz. baska partiyi tutuyor diye millet birbirini siliyor? akil tutulmasi yauv.

Çok sonra belki farkederim.

Kolay kolay farketmem bunu ama farkedersem bile anlık üzer, sonrasında pek üzerinde durmam.. Daha sonra tekrar eklerse de kabul etmem, orası ayrı..

Sebepsiz değildir hicbir sey silerse elbette ki sormam keyfi bilir.

silmezdim ama paylaşımlarını kapatırdım zaten sıkıldım sonra kapattım komple hesabımı

Çok seviyorsa geri ekleyeceği durumdur.

Cok uzun zaman sonra fark ederim hatta etmeyebilirim de.

Yani onemsiz seyler. Silse ne olacak kafa da silmedikten sonra. Tavir iste bos seyler.

Ne kadar sevdiğime göre değişir. Çok önemli olmayan birinin silmesini fark ederim; lakin tepki vermem. Çok çok sevdiğim birisi ise böyle bir şeyi zaten yapmaz. Sizi silmek için nedenler oluşabilir; ancak problem neyse önce konuşmak lazım. Eğer tatmin olmazsan siler engellersin zaten.

Geri