Sevdiğini aldatmak

• Kullanıcı Eru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 55 gün önce görüldü
Bunu hangi hıyar ve neden yapar! Aslında mesele bu. Sonra pişmanım da pişmanım. Yürü git!

İnsanlar sevdiğini aldatır. Sevmediğine karşı aldatma gibi bir durum söz konusu olamaz! Onun başlangıcı aldatışdır zaten :T:

Yeterince sevmemistir demek ki

Tepetaklak Lidya :kiki:

İlişkide bîrşeyler yara almıştır tatmin olmak kadar basit değil aldatmak. Keşke yatmak ve ertesi gün bıraktığın yerden devam etmek kadar kolay olsa... Değil işte zor ve açıklaması da zor

Öyle işte

Hem sevip, hem de aldatanlar var. :) Kim mi bunlar?

Hani, "ya tamam aldattım, ama niye? diye bi sor" diyenler. :D

La biz bulamaz başkası aldatir:)

belkide sevdiği için aldatmıştır gibi garip bir tezim var kaybetmek istemiyordur ama onla da yetinemiyordur eksik olan bir çok şey vardır o da başkasıyla bu eksikleri dolduruyordur yani insan kaybetmek istemediği kişiyi aldatır

Aldatan aldanır demeyi isterdim.
Aldatıyorsa sevmiyordur,sevipte aldatıyorsa doğum sonrası annesi yere düşürmüştür beyin lobları zarar görmüştür.
Bildiğin kişiliksiz karaktersiz birşeydir.İnsan bile diyemedim.

Yetinmeyi bilmiyordur , ya da yeterince sevmiyordur. Gerçek seven nasıl aldatır ki? Geçin onu bir kere.

Seviyorsa aldatmaz saten. Eğer aldatıyorsa da sevmiyormuş demek ki.

şimdi alkol alıp sarhoş kafayla yapmışsa sevdiği halde aldatabilir hani şuuru yerinde değildir artık karşı koyamaz falan amenna(kumpasta olabilir dünyanın binbirtürlü hali var) teorik olarak sevdiğini aldatmıştır ama bilinçli ihanet değildir ... ama sevdiğini aldatmak cümlesi imkansız moruk artık sevmediği ama zorla devam ettirdiği sevgilisini aldatmak olmalıydı başlık

Sevdigini aldatmak diye bir tabir yok olamaz.Seven insan neden aldatsin.Heyecandir ondaki.

Geri